XL-BYG logo

Hultafors

Hultafors producerer håndværktøj med fokus på funktionalitet, præcision og ergonomi. Siden 1883 har de været en fast del af håndværkerens hverdag. Deres sortiment omfatter håndværktøj til professionelle tømrere, elektrikere, blikkenslagere, murere og andre håndværkere, som har høje krav til funktion, præcision og ergonomi.

 

110 produkter

Viser 24 ud af 110 produkter

Hultafors er en svensk virksomhed grundlagt af ingeniør Karl-Hilmer Johansson. Karl-Hilmer havde en idé om, at han ville udvikle et redskab, der kunne gøre det nemmere for svenskerne at gå over til metersystemet. Det redskab blev til tommestokken, og Hultafors tommestokken er i dag kendt i det meste af verden.

Siden dengang har Hultafors udviklet kvalitetsværktøj til udendørs brug. Kort sagt er Hultafors værktøj lavet til den kræsne håndværker.

Hultafors har altid været drevet af at udvikle nye, spændende produkter. Når de tror på en idé, så går de 100% ind i det. Det resulterer i et alsidigt værktøjssortiment med den bedst mulige funktion, pålidelighed og præcision. Med andre ord: Hultafors værktøj kan du stole på i alle situationer - hver eneste dag.

Hutlafors er så at sige basisværktøj til din værktøjskasse. Det brede udvalg af håndværktøj fra Hultafors består blandt andet af: Hultafors vaterpas, vaterpas sæt, økser, tommestok, koben og stemmejern. 

Men udover at være basisværktøj har flere af deres produkter ofte en lille, genial detalje. Fx har båndmålet fra Hultafors et hul i starten af målebåndet. Det gør det muligt for brugeren, at sætte det på fx et søm eller en liste, når der skal foretages længere målinger. 

Alt værktøj er fremstillet med det formål, at det både skal være ergonomisk og langtidsholdbart. Hultafors har også den filosofi, at hvis de kan forlænge deres produkters levetid, kan de samtidigt minimere deres miljøpåvirkning.