XL-BYG logo

Hot Wok

Lad dig inspirere til spændende orientalsk wok-mad – udendørs! Med det unikke Hot Wok-gasblus og serien med wok-gryder og wok-tilbehør kan du på et øjeblik lave velsmagende, anderledes og delikat mad. Hot Wok gør det nemt at gøre udekøkkenet ekstra fascinerende og hyggeligt.

23 produkter

Viser 23 ud af 23 produkter

MED ET HOT WOK GASBLUS BLIVER UDEKØKKENET EKSTRA SPÆNDENDE 

Hot Wok er et dansk firma, der har specialiseret sig i wok-gryder og wok-tilbehør i smukt design og i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af støbejern, og med det praktiske Hot Wok-gasblus tager det ikke mange øjeblikke at tilberede grøntsager og kødretter – under åben himmel!

Bliv din egen asiatiske kok med Hot Wok

Hemmeligheden bag vellykket wok-mad er den høje temperatur. Hot Wok-gasblusset er yderst effektivt og leverer en effekt på 12kW, og sammen med wok-gryderne og -panderne, kan du uden den store øvelse tilberede de lækreste retter – både klassiske retter fra Asien, men også retter som paella, indiske vegetarretter, supper, falafel og et utal af gryderetter.

Hot Wok – både til indendørs og udendørs brug

Ønsker du en wok-løsning, der også kan benyttes indendørs, så er Hot Woks Silverline det oplagte valg. Her får du nemlig et gasblus, der ikke er så kraftigt. Ønsker du at kaste dig ud i større wok-projekter, så kan du overveje Hot Wok Original og Hot Wok Pro. Her får du et gasblus med kraftigere effekt, som er skræddersyede til udekøkkenet.

Masser af Hot Wok-tilbehør

Centralt i wok-køkkenet er wok-panden – men som i virkeligheden mere ligner en gryde. De høje sider gør det nemt at styre grøntsagerne, når du tilbereder dem, samtidig med at du får den bedste udnyttelse af varmen. Du kan også overveje at investere i en Hot Wok paella-pande og en Hot Wok grillpande, så du for alvor kan få glæde af de mange muligheder, der er for at lave lække ude-mad over dit Hot Wok-gasblus. Men tilbehøret stopper ikke her. Hot Wok består også af et wok-bord, hvor du kan placere dit gasblus, så det står sikkert og i den rette arbejdshøjde. Du finder også kniv, øse, sigte, bordskåner og afsætningsbord i Hot Wok-sortimentet.

Lad os hjælpe dig til den bedste wok-oplevelse 

Tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du køber dit Hot Wok-gasblus og din første wok-gryde. Vi kan hurtigt hjælpe dig til at vælge den rette størrelse gasblus og vise dig udvalget af tilbehør, så du kommer hjem med præcist dét, du har brug for.