XL-BYG logo

Hornbaek

Langt de fleste boliger har fodlister og sandlister rundt langs med gulvene. Det giver en flot og praktisk afgræsning imod gulvet. Med lister fra Hornbaek får du kvalitetsprodukter, der lever op til de krav vi stiller i Danmark til design, holdbarhed og ensartet kvalitet.

9 produkter

Viser 9 ud af 9 produkter

Trælister fra Hornbaek

Hornbaek leverer profilerede lister til professionelle og gør-det-selv-folk. Sortimentet består af en lang række forskellige typer trælister – både fodlister, sandlister, skyggelister og rundede hjørnelister. Både som ubehandlede trælister og færdigmalede lister.

En fodliste er ikke bare en fodliste

Vi har forskellig smag og indretter os forskelligt. Det betyder også, at vi foretrækker forskellige former for fodlister. Hornbaek leverer derfor en række forskellige fodlister – lige fra lister i almuestil med forskellige profiler til de helt klassiske lister med stram skandinavisk profil.

Produceret i Danmark

Trælisterne fra Hornbaek er produceret i Danmark, og der benyttes udelukkende træ, der er FSC- og PEFC-certificeret. Samtidig er alle listetyper til indvendig brug godkendt med indeklimamærket.

Hornbaek borde

I sortimentet fra Hornbaek finder du også de elegante sofa- og haveborde. Her er bordbenene af akacietræ og bordplade i superstone med cementlook. Bordene har et stramt design, der gør dem velegnede i langt de fleste danske hjem.

Find de rigtige trælister hos XL-BYG

Tag en af vores faguddannede medarbejdere med på råd, når du skal købe fodlister og sandlister. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige liste med den rigtige profil.