XL-BYG logo

Hansgrohe

Hansgrohe er en tysk virksomhed med mange år på bagen. Helt præcist blev den stiftet i 1901 af Hans Grohe, der havde et lille håndværkerværksted med speciale i presset metal. Hans Grohe var meget innovativ og faktisk også opfinderen af håndbruseren i 1920’erne.

102 produkter

Viser 24 ud af 102 produkter

Den dag i dag er håndbruseren nærmest standardudstyr i de fleste badeværelser rundt omkring i verden, men før 1920’erne var det badekarret og den stationære bruser, som var dominerende på datidens badeværelser.

Derudover var det heller ikke alle, der havde råd til et badeværelse i deres hjem. For Hans Grohe har tysk kvalitet og grundighed altid været bærende elementer for virksomheden.

Hansgrohe er stilfulde kvalitetsprodukter til dit badeværelse og dit køkken. Det er til dig, der virkelig sætter pris på topkvalitet.

Hansgrohes armaturer er kendetegnede ved et smukt og minimalistisk design og en god funktionalitet. Du kan altid være sikker på, at de to ting går hånd i hånd. Grebene på hansgrohes armaturer er ergonomiske med cylindriske linjer. Armaturerne passer ind i langt de fleste badeværelsesindretninger. 

Eco-smart er vandsparefunktionen, du kan få til flere armaturer fra hansgrohe. Den kan være med til at reducere vandgennemstrømningen med helt op til 50%.

Hos XL-BYG har vi også et udvalg af hansgrohe brusehoveder og brusesystemer. Flere af brusesystemerne fra hansgrohe har QiuckClean og sikkerhedsspærre. Med QuickClean kan du nemt og hurtigt fjerne kalkaflejringer fra dit brusehoved ved blot at gnubbe dem væk med en finger. En anden smart funktion, mange af hansgrohes brusesystemer har, er en sikkerhedsspærre. Den forhindrer vandet i at blive mere end 40 grader varmt, og at du dermed bliver skoldet. Det er især praktisk, hvis bruseren bruges af børn.

Når du køber et hansgrohe armatur eller et andet produkt, så får du noget, som holder i lang tid, i et tidløst design og med en høj funktionalitet. 

Det betyder også, at produkter fra hansgrohe vil pynte i de fleste danske hjem. Især for de forbrugere, der ikke går på kompromis med hverken design, miljøhensyn eller funktionalitet.

I vores sortiment har vi blandt andet hansgrohe armaturer, vandhaner, brusere og brusehoveder.

Se nærmere på vores store udvalg at produkter her på siden.