XL-BYG logo

Gustavsberg

Med Gustavsberg får du badeværelsesmøbler, hvor kvalitet, form og funktion er i højsædet. Hos XL-BYG finder du en lang række produkter fra Gustavsberg – lige fra den populære Nautic-serie, der består af toilet og håndvaske i elegant og tidløst design, til praktiske ventiler og flotte toiletsæder.

10 produkter

Viser 10 ud af 10 produkter

Med en næsten 200 år gammel historie bag sig står Gustavsberg som en af Sveriges mest kendte og respekterede producenter af kvalitetsprodukter til badeværelser. Siden starten i 1825, hvor fokus var på fremstilling af porcelæn, har Gustavsberg gennem årene udviklet sig til at levere design og brugervenlige toiletter, håndvaske og toiletsæder til den kvalitetsbevidste forbruger.

Gustavsberg toiletter og håndvaske gør badeværelset elegant

Det rette toilet og den rigtige håndvask er afgørende for, om et badeværelse fungerer. Her skal form og design integreres med høj hygiejne og brugervenlighed. Du får det hele med Gustavsberg: Kvalitet, omtanke og sans for detaljerne.

Skab sammenhæng i indretningen

Hos XL-BYG kan du i ro og mag udse dig de Gustavsberg toilet-modeller, der falder i din smag. Måske er det den populære Gustavsberg Nautic, eller måske er det en af de andre modeller? Under alle omstændigheder får du et pålideligt og smukt produkt, hvor der er tænkt på detaljerne og på, at toilet, vask og toiletbræt skal matche, så de skaber en helhed i badeværelset.

Få mere at vide om Gustavsberg i XL-BYG

Hos XL-BYG finder du altid faguddannede medarbejdere, der kender produkterne og kan vejlede dig til det rette valg – både med hensyn til pris, behov og kvalitet. Lad os vise dig de mange modeller og de mange muligheder, du har med Gustavsberg.