XL-BYG logo

Grundfos

Grundfos er et stykke dansk industrihistorie og siden grundlæggelsen i 1944 indbegrebet af pumper i danske husstande. I dag leverer Grundfos pumper af mange forskellige typer til en lang række industrier i lang række lande – men den klassiske Grundfos Alpha 2 er stadig den cirkulationspumpe, der driver varmeanlægget i mange hjem. Find den og mange andre Grundfos produkter hos XL-BYG.

12 produkter

Viser 12 ud af 12 produkter

Intet hjem uden en Grundfos vandpumpe

Grundfos er i Danmark så indarbejdet, at mange af os sætter lighedstegn mellem Grundfos og stort set alle de pumpetyper, der findes i et almindeligt hjem. Som nævnt er cirkulationspumpen ofte en Grundfos Alpha 2, mens mange har haft glæde af en af Grundfos’ kælderpumper eller en Grundfos dykpumpe, hvis de har været så uheldige at have haft vandskade fra et sprunget vandrør, har haft vand i kælderen efter skybrud eller har brug for en pålidelig pumpe til at lede drænvand op til kloakniveau.

Grundfos lægger vægt på miljøet

Gennem flere år har Grundfos haft et klart fokus på klimaet og på at levere miljøvenlige løsninger, der både er energibesparende, men som også gavner jordens befolkning. Grundfos arbejder målrettet efter FN’s klimamålsætninger.

Få professionel rådgivning

Hos XL-BYG anbefaler vi, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, før du kaster dig ud i selv at montere en Grundfos cirkulationspumpe, en Grundfos dykpumpe eller i det hele taget begynder at arbejde med vand- og varmesystemet i dit hjem. Hos XL-BYG har vi kendskabet til Grundfos’ sortiment af vandpumper og til de mange andre artikler (fx ventiler og muffer), der følger med en korrekt montering af en pumpe. Husk altid at følge monteringsvejledningen nøje – for en sikkerheds skyld og for at være forsikret.