XL-BYG logo

Grohe

Som verdens førende producent af sanitetsløsninger ved GROHE, hvordan man designer og producerer produkter, der matcher nutidens designs og teknologier. Med GROHE får du derfor produkter af høj kvalitet, der ofte byder på nyeste teknologier, der både sikrer en høj brugervenlighed og lang holdbarhed.

168 produkter

Viser 24 ud af 168 produkter

Exceptionelle løsninger til badeværelset

Hos GROHE er VVS-artikler mere end funktionelle. De er også designfulde og stilrene – altid med fokus på detaljen, så de matcher det moderne hjem og tilfører badeværelset prikken over i’et. Med GROHE kan du vælge mellem et skarpt udvalg af produkter, der er nemme at montere, lette at betjene og stilfulde at se på, uanset om du er på udkig efter et GROHE håndvaskarmatur eller en elegant GROHE Rainshower.

Brusekabine med stil

Bruger du mange timer under den varme bruser, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af kvalitetsprodukter fra GROHE, der vil pryde dit badeværelse. Uanset om du mangler et komplet sæt med brusehoved, brusestang og armatur, eller du blot har brug for at skifte bruseslangen ud med en ny, finder du et stilfuldt udvalg hos XL-BYG. Her finder du blandt andet brusestangsæt med bruserhoved og håndbruser, som giver bløde og behagelige dråber, der gør det svært at forlade brusekabinen. Mangler du et nyt brusearmatur, finder du kvalitetsmodeller med det klassiske GROHE design som fx den populære GROHE Essence, der både findes som håndvaskarmatur og køkkenarmatur. Vi tilbyder også nye modeller med innovativt design, hvor du bl.a. finder brusearmaturer med ergonomisk formede metalhåndtag. Lad dig derfor inspirere her på siden, hvor du kan finde mere information om de enkelte modeller. Mangler du inspiration til, hvilke modeller du skal bestille til dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte os.

GROHE – når teknologi, funktionalitet og kvalitet går op i en større enhed

Hos GROHE handler det ikke kun om funktionalitet, men i høj grad om kvalitet. Du får brugervenlige sanitetsløsninger i et moderne design med lang holdbarhed i et sortiment, der forener nye teknologier med design og kvalitetsmaterialer. Vælger du GROHE, får du derfor fx et tidløst blandingsbatteri, der er nemt at vedligeholde, så dit armatur holder sig pænt igennem mange års brug.

Klassiske og innovative blandingsbatterier til køkken og badeværelse

I takt med at hjemmets indretning er kommet mere fokus, er blandingsbatterier ligeledes blevet produkter, hvor designet har fået en særlig betydning. Det er derfor ikke længere ubetydeligt, hvilken farve, form og størrelse blandingsbatteriet har, da det gerne må matche hele hjemmets indretning og stil. Derfor finder du hos XL-BYG et attraktivt udvalg af GROHE blandingsbatterier; uanset om du mangler et klassisk blandingsbatteri til køkkenet med et eller to greb, et lille håndvaskarmatur til toilettet, eller er på jagt efter et nyt brusearmatur til brusekabinen.

Mangler du nye blandingsbatterier til toilettet eller badeværelser, finder du bl.a. enkle et-grebsarmaturer med kort eller lang tud eller GROHE Eurosmart modellerne, der med det minimalistiske design, et-grebsbetjening og kort tud tilfører badeværelset et stilfuldt element.

Er du i stedet på udkig efter et nyt blandingsbatteri til brusekabinen, finder du både klassiske og nye designs. Fx kan du vælge blandt de mange GROHE brusesæt, hvor både armatur, blandingsbatteri og bruser følger samme look.

GROHE Red er unik funktionalitet lige ved hånden

GROHE er en dansk producent af sanitetsløsninger, der har formået at opnå en placering som verdens førende udbyder af sanitetsløsninger som fx GROHE Red, der forener design med funktionalitet, og som giver dig kogende vand direkte fra hanen. Så slut med at koge vand til pasta, kaffe eller skoldning af sutter. Og naturligvis er der børnesikring på GROHE Red.

Teknologi bygger på viden og erfaring

Som en stærk producent på markedet igennem mange år har GROHE opbygget en viden, der kommer dig til gode, hver gang du har brug for at tappe vand. GROHE producerer nemlig vandhaner med innovativ teknologi, der både er smarte, funktionelle og ergonomiske. Hos XL-BYG finder du GROHE vandhaner, brusesæt og armaturer til bad og køkken i en lang række designs. Uanset om du søger en klassisk og lille vandhane med enhåndsbetjening til badeværelset eller er på udkig efter en vandhane med højt udløb eller svingtud, finder du et udvalg hos XL-BYG, der vil falde i din smag. Eller måske er du på udkig efter den unikke GROHE Red?

Tag et kig på vores udvalg af designarmaturer og bestil den vandhane, der bedst matcher dit behov og stil i køkken eller badeværelse. Vi er altid klar til at give dig råd med på vejen, så du får det rette produkt med hjem.