XL-BYG logo

GrillGrill

Gå grillsæsonen i møde med en god gasgrill fra GrillGrill. Du kan få GrillGrill i en lang række modeller og størrelser – lige fra den store GrillGrill Advance til minigrillen GrillGrill Handy, der er som skabt til altanen og lige til at sætte i bagagerummet til en strandtur.

71 produkter

Viser 24 ud af 71 produkter

Invitér til grillfest med GrillGrill

Du finder flere forksellige Grill, som er et godt valg. Gasgrillen giver en hurtig og jævn varmefordeling, uden at du skal vinke farvel til den ægte grillsmag.

GrillGrill til havefesten

Griller du af og til, eller står du foran en større grillfest, så kan du godt finde en stor og avanceret GrillGrill, der kan klare udfordringerne. Eksempelvis den store GrillGrill Premium har 4 ekstensive brændere, rotisseribrænder og roast zone. Det er grillen til den ambitiøse grillentusiast.

Med fx GrillGrill Compact får du en lidt mindre gasgrill med 3 brændere med foldbare sideborde, så grillen ikke fylder så meget, når den ikke er i brug.

Nyd grillmad på altanen med GrillGrill Handy

I sortimentet finder du også den lille GrillGrill Handy, der let kan flyttes, og som er perfekt til altanen eller til at tage med på picnic eller stranden. Der er 2 brændere, så du har mulighed for både direkte og indirekte grillning.

Spørg os om alt til grillen

Er du på udkig efter en god grill, så er det ikke nogen dårlig idé at kigge på en GrillGrill gasgrill. Tag en af vores faguddannede medarbejdere med på råd, inden du beslutter dig. De kan vejlede dig til at vælge den rette grill-størrelse, og de kan også finde GrillGrill tilbehør til dig, som fx GrillGrill rotisseriet. De kan også vejlede dig i valg af gasflasker.