XL-BYG logo

Global Timber

Med vores store udvalg af hårdttræ inden for terrasseplanker og facadebeklædning kan vi tilbyde en lang række kvalitetsprodukter fra Global Timber. Hvad end du er til det varme tropiske look eller det rå skandinaviske, har vi træet til dig.

3 produkter

Viser 3 ud af 3 produkter

Certificeret og bæredygtigt

Global Timber er interesseret i at passe på naturen, så kilden til deres træ forbliver intakt. Derfor er de certificeret af både FSC og PEFC, som sikrer bæredygtigt skovbrug i verdens skove. Det betyder, at man ikke fælder mere træ, end hvad skoven selv kan producere, så den kan holde sig sund og rask. Derfor kan man som forbruger gå efter produkter, der er certificeret gennem godkendte mærkninger som f.eks. FSC og PEFC.

Garanti på dit hårdttræ

XTwood® er et ambitiøst og bæredygtigt garantiprogram, som skal være med til at fremme træ i byggeriet. Derfor yder Global Timber op til 40 års garanti på udvalgte træsorter med en forventet funktionstid på op til 75 år. Træsorter, som kræver minimal vedligeholdelse, uanset, om det er til terrasse eller facadebeklædning. Læs mere om XTwood® på www.globaltimber.dk.

Hvem er Global Timber?

Global Timber er en solid international virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for import og eksport af hårdttræ. Hovedkontoret i Aarhus, Danmark, rummer Nordeuropas største hårdttræslager med eksklusive træsorter i højeste kvalitet. Deres troværdighed hviler på et fundament af viden om træ og træbranchen opsamlet gennem mange år i branchen. Kvalitet gennemsyrer Global Timbers handlemåde i samtlige processer fra deres indkøbsafdeling over salgsafdelingen til deres interaktion med kunder.