XL-BYG logo

Geberit

I vores udvalg af produkter fra Geberit kan du finde sanitetsløsninger, der er med til at fuldende badeværelser. Firmaet blev stiftet i Schweiz for over 145 år siden, så Geberit toiletter har nogle år på bagen. Du kan altid være sikker på, at der ligger noget innovativt og smart bag de løsninger, der kommer fra Geberit.

16 produkter

Viser 16 ud af 16 produkter

Geberits indbygningscisterner er både avancerede og meget vandbesparende. Fx er Geberit Duofix en af de mest populære modeller på markedet. Noget af det smarte ved Geberit cisternener er, at det ikke kun er Geberits væghængte toiletter, der passer til dem. Faktisk kan du vælge et hvilket som helst væghængt toilet og montere på cisternen.

Geberit Aquaclean - toilettet der kan det hele

Aquacleantoilettet fra Geberit er et smart toilet, der har en douchefunktion – også kaldet en brusefunktion. Altså, du bliver rengjort og behøver ikke at bruge toiletpapir. Du kan vælge mellem fem forskellige trykniveauer. Skålen er let at rengøre, da den er uden skyllerand. Desuden har toilettet en række andre nyttige funktioner. Det har varme i sædet, en lufttørrerfunktion samt lugtudsugning. 

På udkig efter udstyr til det indbyggede toilet

Skal dit næste toilet være indbygget? Så har Geberit alt udstyret til det. I vores sortiment har vi blandt andet:

  • Geberit betjeningplader - fås i flere forskellige farver, med dobbeltskyl og med enten runde eller firkantede betjeningsknapper 
  • Geberit skyllegarniture - beregnet til ældre, frontbetjente indbygningscisterner med enkeltskyl
  • Geberit svømmeventil - til montering af synlig cisterne, hvor vandtilslutningen er på siden af toilettet