XL-BYG logo

Gardena

Tag et kig på vores udvalg af GARDENA plæneklippere, der er en god løsning for dig, der ønsker at spare tid på havearbejdet. Her kan du nemt finde en model, der gør det let for dig at holde haven pæn.

106 produkter

Viser 24 ud af 106 produkter

GARDENA - Innovation og kvalitet

GARDENA er et tysk selskab med base i Ulm, som er repræsenteret i mere end 80 lande over hele verden. Firmaet er vokset til at blive et af de mest foretrukne varemærker i forbindelse med havepasning blandt hus- og haveejere, fordi de tilbyder et enormt udvalg af alt, hvad en haveentusiast har brug for. De tilbyder både havevandere, tryksprøjter, slangebokse, slangeoprullere, vippevandere, pumper, havebassiner, haveredskaber, havevogne, jordbearbejdning og meget mere.

GARDENA blev etableret tilbage i 1961 af to initiativrige mænd, Werner Kress og Eberhard Kastner. De startede deres virksomhed op som importører af haveredskaber fra Frankrig. De slog endeligt igennem i 1968, hvor de præsenterede det såkaldte originale GARDENA combisystem, som består af de orange koblingsmuligheder, vi kender fra vandhanekobling, slangekobling og vandingstilbehør. 

I dag har næsten alle haveejere et af disse orange redskaber med den velkendte GARDENA kobling, som er blevet en tidløs klassiker. Sidenhen var de i 1973 nogle af de første, der introducerede kabelfrit arbejde for senere hen i midten af firserne at præsentere intelligent og fuldautomatisk havevanding. I 2007 lancerede de AquaContour-sprinkleren, der var den første sprinkler med hukommelse. Blandingen af innovation og høj kvalitet har gjort dem til et globalt anerkendt brand inden for havepasning.

Køber du GARDENA haveredskaber, støtter du et brand med rig tradition for kvalitet, så du kan gøre havearbejdet ordentligt.

GARDENA robotplæneklipper – klipper effektivt din plæne

Rengøring og havearbejde er for mange forbundet med sure pligter, der hurtigt skal overstås, så hjemmet igen kan fremstå flot og nydeligt. Derfor søger mange efter nemme og effektive løsninger, der kan reducere den tid, der skal lægges i at bevare en flot have eller et rent hjem. I en travl hverdag er det oftest ikke plæneklipningen, der står øverst på listen over gøremål, og med en GARDENA robotplæneklipper kan du fuldstændigt fjerne opgaven fra listen.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte plæneklipperen i gang. Mange af modellerne er nemlig designet med automatisk opladning. Robotten finder selv hen til opladningsstationen, når den får brug for at lade batteriet op. Du undgår derfor at holde øje med, om plæneklipperen holder sig i gang i haven – den klarer nemt arbejdet, mens du ordner andre praktiske opgaver.

Hos XL-BYG Webshop kan du vælge imellem flere forskellige GARDENA Sileno modeller, i flere størrelser og prisklasser – der er en til hvert behov.

GARDENA græstrimmer til detaljerne

Som supplement til plæneklipperen er en god græstrimmer eller kantklipper helt ideel til at gøre græsplænens kanter skarpe at se på. Med græstrimmeren fjerner du højt græs og ukrudt uden problemer, mens du går i en afslappet, opretstående stilling understøttet af det ergonomiske design. Skærmen på græstrimmeren forhindrer, at du ved en fejl kommer til at gøre skade på tilstødende blomster og planter, mens du trimmer. Et simpelt værktøj til effektivt vedligehold af en flot plæne.

Alt i redskaber og tilbehør til plænepleje

Med kvalitetsartikler til havearbejdet som de forskellige GARDENA haveredskaber og vandingsartikler i form af fx GARDENA haveslange, -slangevogn, -havevander, -sprøjtepistol og diverse GARDENA koblinger bliver havearbejdet lidt nemmere og dermed også lidt sjovere. Den store funktionsrigdom, høje robusthed og kvalitet i de forskellige redskaber gør det store udvalg fra dette brand til det foretrukne valg blandt mange private haveejere såvel som i virksomheder og institutioner. Find et bredt udvalg fra det populære brand her på webshoppen.

GARDENA og Husqvarna

Siden 2007 har GARDENA været en del af Husqvarna Group og er siden blevet en af koncernens vigtigste forbrugermærkevarer over hele verden. Eftersom de hører under Husqvarna, er miljøbeskyttelse også en nøgleværdi for dem. De tillægger miljøsikkerhed meget stor betydning på deres produktionssteder og søger at forbedre deres miljøforholdsregler i virksomheden.

Skarpt udvalg af robotplæneklippere og GARDENA reservedele

Med en robotplæneklipper som GARDENA Sileno kan du trygt overlade græsplænen til din nye havemaskine, der effektivt løser opgaven. Du finder også andre robotplæneklippere hos XL-BYG, hvor vi har håndplukket et skarpt udvalg. Du er velkommen til at besøge et af vores byggemarkeder, hvor vores dygtige personale står klar til at vejlede dig til det rette køb, så du kommer hjem med en robotplæneklipper og de helt rette GARDENA reservedele, der opfylder netop dit behov.