XL-BYG logo

Fiskars

Er du typen, der elsker havearbejde? I så fald er det vigtigt at have de allerbedste haveredskaber. Her er Fiskars det helt rette valg. Skal du luge, hugge, feje eller beskære? Så har Fiskars haveredskaberne, der gør arbejdet til en leg - hele året rundt. 

87 produkter

Viser 24 ud af 87 produkter

I vores store sortiment af Fiskars produkter finder du blandt andet Fiskars knive, grensakse, mælkebøttefjernere, saksesæt, økser og river.

Dyk ned i vores udvalg og se, om ikke også du kan finde lige det redskab, du står og mangler.

Det ergonomiske design

Mange Fiskars haveredskaber, blandt andet Fiskars river, økser, spader og skovle, findes i et ergonomisk design. Det betyder, at de er fremstillet på en måde, så de skåner din krop ved brug. Skaftet er udformet på en speciel måde, der er med til at optimere din arbejdsstilling og på den måde lette dit arbejde. Desuden er håndtaget blødt, hvilket også gør komforten endnu bedre. 

En af de største udfordringer for en haveejer kan være beskæring af træer og buske. Her kan du også finde et udvalg af Fiskars grensakse, der løser den opgave til perfektion. 

Selv til den mest kræsne haveejer.

Fiskars har også klassiske haveredskaber

Er du mere til haveredskaber i klassisk design? Så finder du også et udvalg af disse fra Fiskars. 

Linjen hedder Fiskars Classic og består af solide haveredskaber, der er designet til at holde i mange år. Samlingerne er stærke, hvilket giver haveredskaberne en særlig robusthed.  

Mange af dem er lavet i asketræ og er lakerede. Det giver en behagelig overflade at holde ved.