XL-BYG logo

Fibertex

Med en Fibertex ukrudtsdug forhindrer du ukrudt i at vokse op fra jorden, mens det, der sætter sig over ukrudtsdugen, ikke kan få rigtigt fat. Det giver mindre havearbejde og meget færre anstrengelser. Netop det er et ønske fra Fibertex Nonwovens - at skabe værdi i din hverdag.

4 produkter

Viser 4 ud af 4 produkter

Fibertex ukrudtsdug til minimalt vedligehold i haven

Minimalt vedligehold er efterhånden blevet et nøgleord blandt danske hus- og haveejere. Både hos gør-det-selv-folket og dem, som helst vil nyde haven frem for at yde. Hvis du vil komme ukrudtet i forkøbet og mælkebøtter og skvalderkål til livs, så kan du lægge ukrudtsdugen Fibertex WeedControl® Premium under det øverste lag jord i dine havebede.

En ukrudtsdug fra Fibertex Nonwovens er kendetegnet ved at holde ukrudt væk fra bedene, mens regnvand og gødning fortsat kan trænge igennem dugen. En Fibertex dug er UV-stabiliseret og kan med fordel lægges steder, hvor solens stråler rammer. Det kan både være under buske og hække, omkring hegn og plankeværk, på skrænter og under træterrasser. Fibertex dugen vil ikke tage skade.

Hvilken fiberdug skal jeg vælge?

Fibertex har et bredt udvalg af fiberduge, som kan benyttes til flere forskellige områder. Søger du en fiberdug til havebedene, gælder reglen, at jo tykkere og bedre kvalitet fiberdugen er i, desto bedre modvirkes ukrudt.

Der kan være områder, hvor en bestemt type dug er at foretrække frem for andre. Ved belægning anbefales det at benytte fx Fibertex Patio belægningsdug under fliserne. Det vil forhindre myrer i at underminere terrassen, da dugen er så tætfiltret, at myrerne ikke kan grave igennem denne.

På samme måde kan en specialdug være med til at sikre en stabil og lige indkørsel mange år frem.

Undgå kørespor i indkørslen

Fliser i indkørslen kræver vedligeholdelse for at forblive i et lige plan. Sand, der både presses af tunge køretøjer og flyttes af års vand, vil til sidst give efter. Det sker typisk i de områder, hvor køretøjerne færdes, hvorved de berømte kørespor i indkørslen opstår. For at undgå dette er det en fordel at lægge en belægningsdug mellem sand og jord. Fibertex har lavet to unikke belægningsduge specifikt til dette formål: Fibertex Driveway and Patio og Fibertex Driveway and Patio Premium. Premium udgaven bruges på steder belastet af tungere køretøjer som fx en arbejdsbil.

Fibertex er dansk design og kvalitet

Fibertex duge er kendte for at skabe gennemtænkte haveløsninger med omtanke for miljø og livskvalitet. Dugene er udviklet i Danmark og produceret i Europa. De er lavet ud fra den nyeste teknologi og af de bedste materialer. Det giver nærhed til produktet og sikrer dig, at du står med en kvalitetsfiberdug i hånden.