XL-BYG logo

Eurotec

Med en Eurotec terrassefod og terrassebeslag kan du få en smukkere terrasse helt uden synlig fastgørelse og med en stabil fastholdelse af de underliggende strøer. Nemt og ligetil. Det unikke system af forskellige terrassebeslag og terrassefødder er virkelig nemt at arbejde med.

49 produkter

Viser 24 ud af 49 produkter

Eurotec er specialister i fastgørelse

Eurotec er en tysk virksomhed, der på blot 20 år har udviklet sig til førende specialister i fastgørelsessystemer, bl.a. til terrasser. Hos XL-BYG finder du en række Eurotec-produkter, der hører til fastgørelse af terrassebrædder og justering og montering af strøer.

En Eurotec terrassefod sikrer en plan og stabil terrasse

Med Eurotec terrassefødder under terrassens strøer kan du skabe en stabil montering, hvor du kan justere i højden, så du får en helt plan løsning. Du kan også benytte Eurotec stolpebærere til en stærk og pålidelig montering af terrassens bærende stolper.

Få en terrasse med usynlig fastgørelse

Eurotec har udviklet et simpelt og brugervenligt system til fastgørelse af terrassebrædderne - helt uden synlige skruer. Men en Eurotec terrasseglider og de forskellige typer Eurotec terrassebeslag er det muligt at få en smuk terrasse, hvor du kan nyde brædderne uden at se de benyttede skruer. Systemet med terrassebeslag er nemt at gå til og kræver ikke større gør-det-selv-erfaring.

Tag en snak om Eurotec i XL-BYG

Selvom Eurotec er nemt at arbejde med, så anbefaler vi alligevel, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du kaster dig ud i dit terrasseprojekt. Vi viser dig gerne, hvordan du benytter Eurotecs produkter, så du får den bedste oplevelse med din terrasse, og vi hjælper med, at du får det rette antal Eurotec terrassefødder, terrassebeslag og Eurotec terrasseskruer med dig hjem.