XL-BYG logo

Einhell

Med Einhell får du tysk kvalitet i en bred vifte af produkter til både hus og have. Hos XL-BYG finder du fx de verdenskendte Einhell kompressorer og en lang række værktøj til byggeprojekter og haveopgaver.

61 produkter

Viser 24 ud af 61 produkter

Tysk kvalitet hele vejen igennem

Einhell er en tysk virksomhed med speciale i produkter inden for havearbejde og værktøj. Firmaet blev grundlagt i 1964 og har i dag kontorer og produktionsanlæg i over 40 lande verden over – fx har Einhell Nordic hjemme i Lystrup nord for Aarhus. Einhell er kendt for sin grundighed og pålidelige kvalitet – lige fra plæneklippere, kompressorer og græstrimmere til batteridrevne skruetrækkere og varmluftspistoler. Det brede sortiment fra Einhell strækker sig over en del udstyr, som dækker en række anvendelser i hus, have, værksted og garage.

Einhell er stærke på batteridrevet værktøj

Einhell har en lang række værktøjer med batteri. Akku-værktøj er den oplagte løsning til steder, hvor det er vigtigt at være fleksibel, og hvor du stadig har den fulde styrke i værktøjet. De batteridrevne produkter fra Einhell er udformet med et holdbart design, der både sikrer en lang levetid og en høj brugervenlighed.

Du kan fx få batteridrevet kvalitetsværkstøj fra Einhell som boremaskiner, stiksav, kapsav, multiværktøj, trekantssliber, vinkelslibere og håndholdte støvsugere.

Batterier og opladere til mere end 200 typer el-værktøj

Power X-change-produkterne fra Einhell omfatter batterier og opladere. Med Power X-Change serien får du en sammenhængende “maskinpark“, hvor du kan arbejde frit mellem de forskellige værktøjer takket være det udskiftelige, højtydende batteri.

Batterierne passer til over 200 forskellige typer værktøj og har en længere levetid end sammenlignelige batterier på grund af det situationsbestemte opladningsforløb. Batteriets ladestand kan til enhver tid kontrolleres på de 3 LED-indikatorer.

Einhell er mere end håndholdt værktøj – fx kompressorer

Einhell har både elektriske, håndholdte værktøjer og kraftige stationære maskiner som fx Einhell kompressoren.

En Einhell kompressor er en yderst alsidig kompressor, der kan klare de fleste opgaver. Drifttrykket kan reguleres præcist og vises på kompressorens display. Den har en lynkobling, der gør det nemt at skifte mellem forskelligt tilbehør – uden at bruge værktøj. Desuden er kompressoren udstyret med et transporthåndtag samt to gummihjul, der gør den nem at flytte. 

Få styr på haven

Plæneklipperen fra Einhell er en kraftfuld og ledningsfri græsslåmaskine i høj kvalitet. Den er fremstillet med en kulfri motor og et skjold i slagfast plast. Den er ligeledes udstyret med en 3-trins indstilling af klippehøjden på akslen, så du kan nemt vælge den foretrukne græslængde på din plæne. Plæneklipperen er nem at transportere med et praktisk bærehåndtag. Kapaciteten på plæneklipperens opsamler er hele 25 liter. 

Einhell græstrimmeren holder din plæne i perfekt stand. Den er ideel at bruge de steder, hvor plæneklipperen ikke kan nå ind. Flere af græstrimmerne fra Einhell er udstyrede med et teleskopskaft, der gør det muligt at tilpasse trimmeren, så den passer præcist til din højde.

Se hele vores udvalg af grætrimmere her.

Trimmeren er også udstyret med en blomsterbeskytter, der passer på dine blomster, planter og andre sarte genstande i din have.

Tag en snak med os i XL-BYG

Udvalget af el-værktøj fra Einhell er stort, og hos XL-BYG kan du vælge mellem en lang række kvalitetsprodukter. Tag altid gerne en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du vælger produkt, så du kan få den rette vejledning og rådgivning – som naturligvis tager udgangspunkt i netop de arbejdsopgaver, du står med, og det behov, du har.