XL-BYG logo

Eglo

I Danmark gør vejret, at vi tilbringer vi en stor del af vores tid indendøre. Så det siger sig selv, at vi lægger stor vægt på, at vores lamper er smukke og giver et godt lys – uanset om der er tale om hyggebelysning eller arbejdslys. Hos XL-BYG forhandler vi lamperne fra Eglo Danmark, der både gennemdesignede, funktionelle og prisstærke.

126 produkter

Viser 24 ud af 126 produkter

Eglo er lamper til alle husets rum

Hvert rum stiller sine krav til belysningen – og udearealerne stiller igen særlige krav. Og vi har hver især vores egen smag inden for design og stil. Hos XL-BYG har vi sammensat et alsidigt og spændende sortiment fra den store, østrigske lampeproducent Eglo og kan derfor tilbyde belysningsløsninger til alle formål: Eglo pendler, standerlamper, væglamper, plafonder, spots og udelamper. Altsammen i moderne designs.

Indret med lys – måske med en Eglo pendel

Et rum som fx en stue kræver, at du overvejer belysningen på flere måder. Der er brug for hyggebelysning og baggrundsbelysning, og så er der måske også brug for læselys. Det vil sige, at du både skal tænke i loftlamper, bordlamper og standerlamper, så du kan opfylde de ønsker, du har til et godt lys ved spisebordet – som fx en Eglo pendel, en hyggelig belysning ved sofaarrangementet med en standerlampe og et godt læselys ved lænestolen. Du finder lamper med et stramt, nordisk design, lamper med vintage look og romantiske lamper i Eglos sortiment, uanset om du er på udkig efter hyggebelysning eller en Eglo pendel.

Eglo i alle rum – også uderummet

Børneværelserne, badeværelset, soveværelset, fordelingsgangen, køkkenet og udelyset stiller igen hver deres krav til valget af lamper. Her står man igen med flere hensyn – fx skal der være et godt lys i fordelingsgange og på badeværelset, men på værelserne igen skal der både være et godt baggrundslys og godt lys ved sengene. Vores sortiment af lamper fra Eglo gør det muligt at få både funktionelle og individuelle designlamper, uanset hvilken smag, du har. Det gælder naturligvis også, når du skal finde udendørslamperne til indkørslen og garagen.

Med Eglo Connect får du et “intelligent hjem“

Eglo har udviklet det unikke “Eglo Connect“-system, der gør det muligt at skabe dit eget “smart home“ – hvor du via en fjernbetjening eller en app i din tablet kan styre husets lamper og kontrollere dit elforbrug. Systemet gør det også muligt at benytte stemmestyring. Tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere i belysningsafdelingen og få mere at vide om Eglo Connect.

Start med en snak med din lokale XL-BYG

At sammensætte den rette belysning i et hjem er ikke altid så enkelt, som det lyder. Det er nemlig ikke kun designet på de enkelte lamper, der skal tages i betragtning. Lamperne skal naturligvis være flotte, men de skal hver især også løse en opgave – fx til hygge, som arbejdslys eller baggrundslys. Så tag altid en snak med en af vores medarbejdere, så du finder de rigtige lamper til dit hjem.

Du kan se mere indendørs belysning her.