XL-BYG logo

ECOstyle

Slip af med uønskede skadedyr, ukrudt og alger med Ecostyle. Lige siden grundlæggelsen i 1967 har ECOstyle arbejdet på at udvikle og sælge alternative løsninger til de traditionelle ukrudts- og skadedyrsmidler, der primært er baseret på kemiske stoffer.

48 produkter

Viser 24 ud af 48 produkter

ECOstyles løsninger er baseret på naturlige aktivstoffer, der beskytter udvalgte planter og samtidigt hjælper den bevidste forbruger med ikke at bruge unødige kemiske stoffer i sit hjem eller sin have. Det er både sund fornuft og grøn samvittighed.

Se nærmere på vores sortiment fra ECOstyle her på siden.

Bekæmp ukrudt og skadedyr på en naturlig måde

Bæredygtighed er gennemgribende for ECOstyles produkter. For det har altid ligget virksomheden meget på sinde at lave løsninger, som ikke påvirker omgivelserne, men kun det, som produktet er beregnet til at virke imod.

ECOstyle ukrudtsfri og insektfri - perfekt til den spiselige have

Til haven kan du få ECOstyle ukrudtsfri, insektfri og svampefri. Med ECOstyle ukrudtsfri bliver du hurtigt fri for ukrudt i din have. Det er også særdeles effektivt: det virker på bare 3 timer. ECOstyle ukrudtsfri er baseret på naturlige aktivstoffer, der hurtigt nedbrydes. 

Det samme er tilfældet for ECOstyle svampefri og insektfri. Midlerne skader ikke miljøet og har en hurtigvirkende effekt. Derudover er de også mere klimavenlige end andre tilsvarende produkter. 

Det betyder, at de med fordel kan anvendes i økologiske og spiselige haver.

ECOstyle algefri til træterassen

Til haven kan du få ECOstyle insektfri og ukrudtsfri. Midlerne kan anvendes i økologiske og spiselige haver.

Har du problemer med alger på din træterasse? Så kan du med fordel bruge ECOstyle algefri. Efter du har påført algefri på algebelægningerne, kan du se effekten allerede efter en times tid.  

Problemer med skadedyr indendørs? Så har ECOstyle også løsningen på det. Med ECOstyle insektfri mod sølvfisk og ECOstyle myrefri kan du få bugt med sølvfisk og myrer, der er kommet ind i dit hjem. Det er hhv. fælder og lokkedåser, der blot skal placeres, hvor sølvfiskene eller myrerne færdes.