XL-BYG logo

Duravit

Vi lægger stor vægt på kvalitet og design, når vi udvælger badeværelsesmøbler, toiletter og håndvaske. Hos XL-BYG finder du et bredt udvalg af smukke sanitetsprodukter fra Duravit – fx den elegante Duravit Vero håndvask og det gennemdesignede væghængte Duravit Starck 3 toilet.

8 produkter

Viser 8 ud af 8 produkter

Alt fra Duravit toilet og håndvaske til Duravit spejle

Viften af gode designprodukter fra Duravit er stor. Du kan fx få et Duravit væghængt toilet, der gør indretningen af dit badeværelse let og elegant. Og du kan få et særligt Duravit Starck 3-toiletsæde, der er skabt specielt til den moderne toiletklassiker. Ønsker du, at alle sanitetsprodukterne skal passe sammen og have et sammenhængende design, så kan du vælge Duravit D-code, der findes som både toilet og flere forskellige typer håndvaske. Og er du på udkig efter lidt ekstra forkælelse, så kan du overveje et Duravit badekar.

Altid håndværk og design i centrum

Der er dømt tysk håndværkskvalitet hele vejen igennem, når du kigger på et produkt fra Duravit. Også hvad angår designet går Duravit ikke på kompromis. Fx har samarbejdet med den franske designer Philippe Starck resulteret i det smukke Duravit Starck 3-toilet.

Over 200 år med tysk kvalitet

Duravit kan føre sin historie helt tilbage til 1817, hvor den første fabrik blev bygget, men først i 1956 skete der en udvidelse af produktionen til også at omfatte sanitær keramik. Siden da har Duravit udviklet sig til en førende leverandør af højkvalitets toiletter, håndvaske og badeværelsesprodukter.

Se udvalget af Duravit hos XL-BYG

Besøg din lokale XL-BYG inden du beslutter dig for, hvilket toilet, håndvask og toiletmøbler, du kunne tænke dig i dit badeværelse. Udvalget er stort, så tag endelig en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, så kan få den rette vejledning i dit valg – også hvis du har kig på et af produkterne fra Duravit. Uanset om du skal købe et Duravit badeværelsesmøbel eller vælger hele serien af Duravit Code-D produkter til badeværelset.