XL-BYG logo

Dolle

DOLLE NORDIC er markedets største producent og førende sælger af lofttrapper. DOLLE NORDICs sortiment byder dog også på mange flere produkter i høj kvalitet som elegante gelændersystemer, højisolerende skunklemme, facadebeklædning uden synlige skruer, pladsbesparende spindeltrapper, ovenlysvinduer med Danmarks bedste garanti og smarte terrasse-systemer.

77 produkter

Viser 24 ud af 77 produkter

Få mere plads med DOLLE NORDIC produkter

Hos DOLLE NORDIC prioriteres plads, da man her kender vigtigheden af at kunne udnytte alle hjemmets kvadratmeter. Hemsetrappen giver f.eks. adgang til hemsen uden selv at optage plads. DOLLE NORDICs skunklemme udnytter ligeledes al pladsen, og giver adgang til den ofte ubenyttede plads i skunkene. Derved skabes den altid eftertragtede ekstra plads til opbevaring.Hvor skunklemmene er optimale til at skabe adgang til mere opbevaring, har de også markedets bedste isoleringsmateriale. Det gør, at træk og varmetab i årets kolde måneder mindskes. Med mindre varmetab er et lavere forbrug af energi og i sidste ende en lavere varmeregning.

ClickFIX giver let montering

Med DOLLE NORDICs clickFIX® lofttrapper sikres en nem og hurtig montering uden at gå ned på hverken kvalitet eller holdbarhed. Stigen er let og kan monteres helt uden værktøj. Dolle clickFIX® har en lav u-værdi, som giver dig en god isolering.

Med clickFIX® og Dolles i-CLiPS system, garanteres en enkel og hurtig montering, som du let selv kan håndtere.

Bæredygtige produkter

Miljøbevidsthed får du også med DOLLE NORDIC. Træet, der bliver brugt til produkterne, kommer således fra bæredygtig skovdrift. DOLLE NORDIC er desuden både FSC® og PEFC™ certificeret, hvilket vil sige, at træet kan spores tilbage i systemet, hvorved en høj kvalitet sikres. Det betyder også, at der ikke fældes mere træ, end der kan plantes. På denne måde sørger DOLLE NORDIC også for at bevare både plante og dyreliv.

Med et produkt fra DOLLE NORDIC er du derfor sikret en vare af høj kvalitet, lækkert design og en pladsbesparende og miljøbevidst løsning, som øger kvaliteten af din bolig.