XL-BYG logo

Dewalt

DEWALT er indbegrebet af kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker og til alle gør-det-selv-folk, der vil have værktøj, de kan stole på. DEWALT blev stiftet i 1923 af Raymond E. Dewalt. I 1960 blev DEWALT opkøbt af Black & Decker, og i dag kan du nyde godt af alverdens DEWALT værktøj lige fra DEWALT hækkeklipperen til DEWALT skruemaskinen og stiksaven.

149 produkter

Viser 24 ud af 149 produkter

100 forskellige typer DEWALT værktøj – én lader og ét batteri

Ud over at være høj kvalitet, så er DEWALT værktøj også yderst praktisk og brugervenligt. Med over 100 forskellige former for håndværktøj på 18V XR Litium-ion batteri-platformen, så kan du nemt finde lige netop det værktøj, du skal bruge – uden at skulle bøvle med nye batterier og opladere. Et DEWALT batteri kan benyttes til så mange forskellige former for værktøj som DEWALT græstrimmere og DEWALT boremaskiner. Det er både en økonomisk og miljømæssigt god løsning, fordi det mindsker forbruget af batterier!

DEWALT er mere end håndværktøj i topkvalitet

DEWALT er også leverandør af større maskiner som fx DEWALT bordrundsave og DEWALT kapsave. Så uanset om du er på udkig efter de klassiske former for el-værktøj eller mere utraditionelle og sjældnere anvendte, kan du med DEWALT få hele paletten. Det giver tryghed og sikkerhed, som du bliver fortrolig med værktøjet, og det giver i sidste ende bedre resultater.

Start med en faglig snak om DEWALT værktøjet

Når du investerer i el-værktøj, er det en god idé at få lidt kompetent vejledning med i købet. Hos din lokale XL-BYG står der altid faguddannede medarbejdere parate til at rådgive og vejlede dig, inden du køber – uanset hvilket DEWALT værktøj, du står og har brug for. Vi hjælper gerne med at finde præcist det værktøj og tilbehør, der passer til dine arbejdsopgaver.