XL-BYG logo

Debel

DEBEL er en dansk producent af gardiner, markiser, badeforhæng og bademåtter. DEBEL har været på markedet siden 1979 og har sikret sig en stærk position i takt med en stigende bolig- og indretningsinteresse gennem årene. Derudover har den store gør-det-selv bølge også rykket ved interessen for DEBELs produkter. 

28 produkter

Viser 24 ud af 28 produkter

DEBELS sortiment går fint i takt med den minimalistiske, nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i hjemmet. Derfor har specielt DEBEL plissegardiner, rullegardiner og lamelgardiner vundet frem og opnået en stærk interesse hos kunderne.

Vælg de rigtige gardiner og badeforhæng til dit hjem

DEBEL har et hav af valgmuligheder inden for gardiner. Fx DEBEL plissegardin med touch. Med dette gardin kan du skærme af for solen uden at skabe en total mørklægning. Med en mørklægning på 70-80 % holdes rummet mørkt uden at blive så mørkt, at du ikke kan se noget. Gardinet betjenes trådløst og har indfarvet top- og bundliste.

DEBEL badeforhæng fås også i et bredt udvalg hos XL-BYG. Fra klassisk hvidt til flere forskellige mønstre og farver. Du finder også tilbehør til DEBEL badeforhæng i form af ringe og teleskopstænger her på siden.