XL-BYG logo

Dano mast

Dano Mast er en dansk producent af flagstænger, som er kendetegnet ved sine kvalitetsprodukter og sit høje serviceniveau. Dano Mast producerer både glasfiberflagstænger, træflagstænger, bygherreflagstænger og teleskopflagstænger. Dano Mast er i dag den eneste danske producent af flagstænger i glasfiber.

19 produkter

Viser 19 ud af 19 produkter

Dano Mast blev grundlagt i begyndelsen af 1960’erne af Gunnar og Maren Thøgersen. Til at begynde med var virksomhedens navn G.T. Glasfiber (efter grundlæggeren Gunner Thøgersen). Siden hen skiftede virksomheden dog navn til det nuværende "Dano Mast".

Produktion af glasfiberflagstænger

Ægteparret Thøgersen havde gennem et stykke tid arbejdet intensivt med udvikling af glasfiberprodukter. Dette arbejde blev begyndelsen på produktionen af glasfiberflagstænger, som er konstrueret af glasfiberarmeret polyester. På grund af materialets høje styrke, lethed og lange holdbarhed er det blevet særdeles populært til kvalitetsflagstænger.

Flagstænger til haveejere og virksomheder

Dano Masts produkter retter sig både mod private boligejere, der blot vil have en flot flagstang i haven, og mod virksomheder, der ønsker at bruge flagene til at opnå en højere brandingværdi. Mange ejere af villaer, sommerhuse og kolonihavehuse kan godt lide synet af et flot Dannebrog eller en vimpel, som møder forbipasserende og besøgende. Men også mange virksomheder og forretninger har fået øjnene op for, at flagstænger kan ses på lang afstand og er en god måde at fremhæve en virksomhed på. Hvis du og din virksomhed fx venter besøg af kunder eller forretningspartnere, vil det tit være lettere for dine besøgende at finde din virksomhed, hvis de bliver ledt godt på vej af et flot og tydeligt flag.

Kvalitetsflagstænger

Dano Masts glasfiberflagstænger er ikke i samme grad som ældre flagstænger sårbare over for mug, skimmel og skidt, men beholder lettere sit flotte, blanke udseende. Hvis flagstangen alligevel bliver beskidt, kan man let gøre den ren igen ved hjælpe af en klud samt lidt vand og sæbe.

Produktionen er løbende blevet udviklet, og i 2008 blev produktionen markant optimeret, så den i dag er top-automatiseret. Samtidig har Dano Mast lagt stor vægt på, at produktionen skal overholde de strengeste miljøkrav.