XL-BYG logo

Damixa

Damixas produkter dækker mange forskellige behov i både køkkenet og på badeværelset og sikrer, at du er godt dækket ind, når det kommer til køkken og bad. Af produkter kan følgende nævnes som eksempler: Køkkenarmatur, brusearmatur, brusestangssæt, termostatbatteri, reparationssæt samt diverse tilbehør. Mangler du reservedele til dit Damixa produkt, finder du det også hos XL-BYG.

45 produkter

Viser 24 ud af 45 produkter

Damixa - førende dansk producent

Damixa er en af de førende leverandører af blandingsbatterier og er en veletableret virksomhed i Norden. Den danske producent blev etableret i 1932 under Smidt & Co., der startede ud med at producere reservedele til motorcykler. Du er derfor garanteret et produkt, der er udviklet på baggrund af stor viden og mange års erfaring, når du bestiller ved Damixa. I 2014 blev Damixa opkøbt af svenske FM Mattson Mora Group, som er Nordens førende producent i branchen. De to virksomheder supplerer hinanden godt og fortsætter med at tilbyde dig VVS-artikler af høj kvalitet.

Stilfuldt design der giver mening

Damixa udmærker sig ved at lave flotte danske designs til både bad og køkken, der samtidigt giver mening og er ergonomiske. Derfor er produktet brugervenligt og nemt at benytte. Produkterne er ekstremt holdbare og logisk udtænkt, således at funktionaliteten er i top.

Udover en skarp sans og forståelse for design er Damixa en af de førende udviklere på markedet. De står bl.a. bag den klassiske ’hestesko’-fastspændingsmøtrik, der i dag indgår som element i samtlige armaturer, der produceres verden over. Med Damixa får du derfor ikke kun et produkt, der følger tidens trends inden for interiør til badeværelse og køkken, men også et produkt, der er udviklet på baggrund af stor viden og forskning inden for området, hvilket gør Damixas produkter til nogle af de mest foretrukne på markedet.

Damixas bestseller serie – Silhouet

XL-BYG fører den populære Silhouet by Damixa serie, som med sikkerhed vil blive en ny klassiker i mange hjem. Med sit slanke, tidløse design passer Silhouet smukt ind i både nutidens og morgendagens køkkener og badeværelser. Silhouet fås både som klassiske og berøringsfrie vandhaner og som brusesystem i syv smukke farver. Med Silhouet kan du nemt kombinere overlegen funktionalitet med materialer, farver og tilbehør, der afspejler den stil og den atmosfære, du ønsker i dit hjem.

Damixa Akita - brusesæt til det moderne badeværelse

Her på siden finder du flotte, enkle og stilrene modeller, der passer ind i de moderne hjem. Er du på udkig efter et nyt brusesæt til badeværelset, finder du den stilfulde Damixa Akita, der giver dig et komplet brusesæt. Hertil følger et stilfuldt bruserhoved, håndbruser samt teleskopisk brusestang og termostatbatteri - alt sammen i Damixas minimalistiske design og skarpe kvalitet. Med Damixa Akita monteret i badeværelset er du sikret et brusesæt, der er vandbesparende. Damixa Akita er nem at renholde ved hjælp af Rub Clean, der medfører, at kalk ikke sidder fast på bruserhoved og termostat. Du skal derfor blot køre en tør klud over brusersættet - så fjernes kalk på ingen tid. Skal det være nemt, enkelt og elegant, er Damixa Akita derfor et perfekt valg til dit badeværelse.

Damixa Space – skarp funktionalitet og design

Er du på jagt efter et nyt håndvaskarmatur, der forener design og kvalitet med brugervenlighed? Så bør du tage et kig på Damixa Space-serien. Med Damixa Space tilbydes du et håndvaskarmatur, der følger den danske designtradition med fokus på enkle og ergonomiske designs.

Damixa Rowan – inspireret af naturen

Inspirationen til Rowan kommer fra naturen, hvor rønnebærrenes (rowan berries) grene har givet Damixas designere ideen til et enkelt og naturligt design. Frisk og organisk i sit udtryk - funktionel i bedste Damixa-stil. Serien er omfattende og giver mange valgmuligheder til køkken, badeværelse og bryggers. 

Stærkt inspireret af den danske designtradition producerer Damixa håndvaskarmaturer i enkle, stilrene og ergonomiske designs, der sikrer dig en vandhane med høj funktionalitet og flot design. Designet må aldrig overskygge funktionaliteten, og derfor er du altid sikret en vandhane, der er både logisk og nem at betjene. Med Damixa får du derfor et produkt, der er udviklet med særlig fokus på brugervenligheden.

Enkelt og innovativt

Uanset om du er på udkig efter en klassisk og enkel vandhane eller jagter et mere innovativt design, finder du et udvalg, der matcher dit behov. Damixa har nemlig for øje at producere vandhaner for enhver smag. Hos XL-BYG har vi sørget for at håndplukke flotte modeller til gode priser, der vil skabe prikken over i’et i dit køkken eller på badeværelset. Tag derfor et kig på vores udvalg af stilfulde vandhaner fra Damixa, der er designet med fokus på stilfulde detaljer og brugervenlighed. Du finder derfor vandhaner, der er nemme at betjene. Find mere information om vandhanerne og bestil den model, der opfylder dit behov. Hos XL-BYG tilbyder vi også stilfulde håndvaske til skarpe priser. Mangler du information om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig omkring vores skarpe sortiment, så du får bestilt de rette produkter til dit byggeprojekt.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Damixa

Hos XL-BYG er kvalitet i fokus. Vi går ind for kvalitet i alle aspekter, når det kommer til byggeprojekter. Derfor forhandler vi kun kvalitetsprodukter til dine projekter i hjemmet. Kvalitetsprodukter har nemlig en lang holdbarhed og kommer ofte med et mere æstetisk design, der tilføjer noget ekstra til hjemmet - ofte i et tidløst design. Hos XL-BYG har vi derfor håndplukket et udvalg af produkter fra danske Damixa, der leverer stilfulde VVS-artikler til dit hjem. Derfor finder du i vores sortiment af armaturer til køkken, badeværelse eller bryggers mange skarpe og stilfulde modeller fra Damixa, der får kvalitet og design til at spille sammen.

Reservedele

Trods den gode kvalitet hos Damixa kan du komme ud for at mangle reservedele til dine Damixa produkter. Derfor har vi ved XL-BYG håndplukket de vigtigste reservedele til vores udvalg af Damixa produkter, så du nemt kan bestille de reservedele, du mangler. Med de rette reservedele kan du hurtigt skifte de gamle ud med nye, så du fortsat har et velfungerende produkt. Derfor sørger vi for løbende at opdatere vores sortiment af reservedele.

Er du på udkig efter reservedele, kan du derfor med fordel tage et kig på vores udvalg af Damixa reservedele, hvor du med stor sandsynlighed finder netop den reservedel, du søger. Har du besvær med at finde ud af, præcist hvilken Damixa reservedel, du skal bestille hjem, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan derfor altid kontakte os og få råd omkring dit Damixa produkt. Herved sikrer vi, at du får den rette Damixa reservedel, så du hurtigt kan skifte den gamle ud med en ny. Tøv ikke med et give os et kald eller sende en mail. Vi er til for at hjælpe dig med dine projekter i hjemmet.