XL-BYG logo

DAFA

DAFA er et effektivt dampspærresystem. Står du med et byggeprojekt, hvor du skal montere en effektiv dampspærre, så kom ind til XL-BYG. Vi fører en lang række produkter i DAFAs AirStop-system, et gennemtestet og effektivt system, der sikrer en holdbar og tæt dampspærre.

18 produkter

Viser 18 ud af 18 produkter

Med DAFA får du en stærk og tæt dampspærre

DAFA Profoil er en CE-mærket 3-lags polyethylenfolie. Dens store stræk- og rivestyrke hænger sammen med, at dens tykkelse ikke er mere end 0,20 mm, og det giver en nemmere montage. Folien kan benyttes på både loft, vægge og gulve. Ønsker du en 100% reproduceret dampspærre, så spørg efter DAFA Ecofoil.

Vi anbefaler, at du benytter produkter fra DAFAs AirStop-system til alle dele af dit projekt. Det giver et bedre og mere sammenhængende resultat, når du for eksempel anvender DAFA folieklæber og - dampspærretape. De to forskellige former for DAFA tape benyttes til tætning mellem banerne af folie og ved hjørner og andre samlinger. Ved rør og kabelgennemføringer bør du vælge en DAFA rørkrave eller - kabelkrave.

Sikrer både imod fugt og radon

En dampspærre kaldes også en indvendig klimaskærm og er dit værn imod fugt, damp – og radon. Ved nye huse er det er lovkrav, at der er en tæt og korrekt monteret klimaskærm, men det er også sund fornuft at tænke i dampspærre fra DAFA, hvis du renoverer et loft eller et badeværelse i dit hjem eller har et gør-det-selv-projekt i sommerhuset, skuret eller garagen. Her kan du med fordel tænke isolering med i opgaven.

Husk altid at følge DAFAs monteringsvejledninger.

DAFA er andet og mere end dampspærre

Når vi taler om DAFA, så er det ofte deres AirStop-system og deres effektive damspærre, der er i tankerne – men DAFA leverer også gennemtestede og vedligeholdelsesfrie alu-bundglaslister, som du kan benytte til erstatning for en udtjent glasliste i træ. En DAFA glasliste forlænger vinduets levetid betragteligt.

Med en DAFA tætningsliste kan du yderligere forlænge vinduets og også dine yderdøres levetid. Listen monteres direkte på karmen til eftertætning og sikrer effektivt imod træk, fugt og råd.

Spørg altid om råd og vejledning i din lokale XL-BYG

At montere en dampspærre er ikke det nemmeste gør-det-selv-projekt – men så er det heller ikke sværere! Vær omhyggelig med forarbejdet og tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. Det er altid en god idé. Her kan du få råd og vejledning i, hvordan du monterer folien, hvordan du laver en tæt samling, og hvor du skal være særlig opmærksom.