XL-BYG logo

COZZE

Bliv hurtigt en ivrig pizzabager med Cozze pizzaovnen. Lige til at sætte op i haven, på altanen, terrassen eller på picnicturen. En Cozze pizzaovn er nemlig til gas. Med en Cozze 17" pizzaovn eller den lidt mindre 13" pizzaovn kan du servere en sprød, nybagt pizza på få minutter!

25 produkter

Viser 24 ud af 25 produkter

Sprøde pizzaer på ingen tid med Cozze pizzaovnen

En Cozze pizzaovn er en smart lille ovn, hvor du hurtigt og nemt kan bage udendørs pizza. Designet er spændende og ligner ikke noget, der ellers er på markedet. Navnet “Cozze“ betyder musling, og den brede åbning er netop som en åben musling. Den praktiske stenplade gør det nemt at betjene ovnen, så du hurtigt kan få tilberedt alle de pizzaer, der er brug for. Efter cirka 20 minutter er ovnen klar, og så tager det blot et par minutter at bage en pizza! Indersiden er designet til at kanalisere flammerne mod midten, hvilket giver en mere effektiv opvarmning. Vil du være helt sikker på, at dine pizzaer bliver perfekte, kan du vælge en Cozze pizzaovn med termometer, så du får den helt rigtige temperatur i din Cozze-ovn.

Mere end pizzaovne

Det er naturligvis Cozze pizzaovnen, der er omdrejningspunktet i dit “pizzabageri“, men du kan også opgradere med en lang række praktisk tilbehør – fx et praktisk Cozze bord, som du kan stille din pizzaovn på og få en god arbejdsstilling. Du kan også overveje et overtræk til din pizzaovn, så du ikke behøver bære den ind efter brug, og du kan forfine dine teknikker med en pizzaspade, pizzahjul, pizzarulle, pizzasten, støbejernspande, et skærebræt eller en særlig Cozze taske, så du nemt kan tage din pizzaovn med i sommerhuset eller på udflugt i skoven.

Du kan lave andet end pizza i en Cozze pizzaovn

Med en Cozze pizzaovn kan du også tilberede pitabrød, saftige bøffer, fisk eller ristede grøntsager - det er bare at give den gas og eksperimentere med alle typer af mad.

Du kan lave mad der er dyppet i olivenolie i ovnen. Du kan lave bøffer eller en tærte i ovnen. Du kan lave mad med kylling eller bage en fisk. Ja, du kan lave nærmest alt i din pizzaovn.

Få styr på gassen

Alle Cozze pizzaovne er på gas. Det er både praktisk og hurtigt. Overvej dertil at købe et Cozze regulatorsæt, så du kan regulere gastilførslen.

Hvis du ønsker en pizzaovn, der ikke bruger gas, finder du selvfølgelig også dette i sortimentet hos XL-BYG. Tag et kig på vores øvrige udvalg af pizzaovne og find præcist den, der matcher dine ønsker.

Tag en snak med os i XL-BYG

Det er nemt at få succes som pizzabager med en gasdrevet ovn fra Cozze. Men tag endelig en snak med en af vores medarbejdere, så du bliver introduceret til pizzaovnen, gasregulering og de mange typer tilbehør, du kan vælge imellem, og således sikrer den bedste oplevelse.