XL-BYG logo

Clean Carpet

Undgå at tage snavs, skidt og vand med ind i huset med en smudsmåtte fra Clean Carpet. De mange størrelser gør det nemt at finde en Clean Carpet måtte, der passer til dine behov.

33 produkter

Viser 24 ud af 33 produkter

Clean Carpet er dørmåtter til enhver bolig

Clean Carpet A/S er en 100% danskejet virksomhed, der gennem 30 år har specialiseret sig i at producere og importere måtter i høj kvalitet. Hos XL-BYG finder du et bredt udvalg af Clean Carpet smudsmåtter og dørmåtter i en række forskellige størrelser.

Måtter fra Clean Carpet er flotte og praktiske

Lægger du en Clean Carpet måtte i entreen eller bryggerset, undgår du, at beskidte sko og støvler tager snavs og smuds med ind i huset. Du slipper for at feje, støvsuge eller vaske gulv hele tiden.

Måtterne fra Clean Carpet er stabile og trevler ikke, og så er måtterne fremstillet i neutrale grå og sorte nuancer, der gør dem nemme at bruge – uanset hvilken stilart, du har i dit hjem.

Du kan naturligvis også placere smudsmåtten udendørs.

Rengøring af Clean Carpet måtter

Smudsmåtter og dørmåtter fra Clean Carpet er fremstillet af slidstærkt polypropylene og med en bagside af enten vinyl eller latex. Det gør måtterne nemme at rengøre.

Du kan vaske en Clean Carpet måtte med vand og sæbe, men hvis måtten er blevet meget beskidt og trænger til en ekstra kærlig hånd, kan du maskinvaske den på 40 grader, eller du kan rengøre den med en højtryksrenser.

Tag os med på råd

Hos XL-BYG får du altid en god og kompetent rådgivning. Også hvis du har brug for en ny måtte til entreen. Vi kender udvalget og kvaliteterne og kan hurtigt hjælpe dig til det rette valg af dørmåtte fra Clean Carpet. Så er du på udkig efter en ny dørmåtte, så tag en tur forbi XL-BYG – eller benyt vores webshop.