XL-BYG logo

Brynje

Brynje er leverandør af sikkerhedsfodtøj og træsko til både den professionelle håndværker og den helt almindelige gør-det-selv-person, der gerne vil have et par komfortable og funktionelle sko, støvler eller træsko med en høj sikkerhed. Brynje er både til mænd og kvinder.

2 produkter

Viser 2 ud af 2 produkter

Brynje sikkerhedssko, støvler og træsko

Leder du efter kvalitet, slidstyrke og sikkerhed, så er Brynje et godt valg. Brynje er både til mænd og kvinder. I sortimentet finder du smarte og sporty modeller, der er udviklet specielt til byggeri, håndværk, let industri – og til ganske almindelige mennesker, der gerne vil passe på deres fødder.

Brynje – for en sikkerheds skyld

Du kan vælge mellem Brynje sikkerhedsstøvler, sikkerhedssko og Brynje sikkerhedstræsko. Der er støvlemodeller, der har isolering, så du kan være godt beskyttet ved lave temperaturer, og hvor der er stødabsorberende og åndbar indlægssål. Og der er skomodeller, der har åndbart overlæder, bred pasform og indlægssål af antibakterielt materiale. Men mest kendt er Brynje måske for sine sikkerhedstræsko, der fås både med og uden hælkap, med ProNose for ekstra beskyttelse, alu tåværn og fiber sømværn.

Tal Brynje med XL-BYG

Sikkerhed er en seriøs sag, så vi anbefaler, at du tager dine arbejdssko alvorligt. Også hvis du “bare“ er en helt almindelig gør-det-selv-person. Men det store sortiment af Brynje sikkerhedsfodtøj kan vi nemt hjælpe dig med at finde de Brynje sko eller træsko, som passer til dine arbejdsopgaver. Har du brug for nye Brynje såler, så hjælper vi selvfølgelig også med det.