XL-BYG logo

Bosch

Bosch er en af de mest populære producenter i verden særligt inden for el-værktøj til hobby-håndværkere og elektriske havemaskiner, men også fx autoreservedele, hårde hvidevarer, energi- og miljøprodukter. Blandt det bedst kendte el-værktøj til boligen er boremaskiner, borehammere, digitale måleværktøjer, højtryksrensere, høvle, industristøvsugere, slibemaskiner, rundsave, stiksave osv.

137 produkter

Viser 24 ud af 137 produkter

Historien om Bosch

Bosch blev grundlagt den 15. november 1886 i Tyskland af Robert Bosch. I 1887 udviklede Robert Bosch en motor, som på daværende tidspunkt var revolutionerende. Derefter gik det slag i slag, og i 1932 præsenterede virksomheden en på det tidspunkt nyskabende maskine: En borehammer, som samtidigt kunne både bore og hamre. I 1933 lancerede Bosch et køleskab, som skilte sig ud fra konkurrenternes med sin runde form. Den 12. marts 1942 døde grundlæggeren, Robert Bosch, men virksomhedens vækst forsatte, og i dag har Bosch afdelinger over det meste af kloden.

Bosch værktøj og maskiner af høj kvalitet gør arbejdet sjovere

Med det rigtige el-værktøj og de innovative havemaskiner fra Bosch er både havearbejde og alle former for gør-det-selv-projekter langt sjovere - både inde og ude. Bosch el-værktøj og haveredskaber udmærker sig ved at være gennemført kvalitet, designet med særdeles god betjening af produkterne samt ved den nyeste teknologi og innovation på området.

Uanset hvilket værktøj, du har brug for, kan du næsten altid finde Bosch værktøj, der kan løse opgaven. Et godt eksempel på et populært produkt blandt både private og professionelle er Bosch skruemaskinen. Du finder i det hele taget et bredt udvalg i både Bosch 18V maskiner, Bosch akku samt Bosch batterier hos XL-BYG.

Skal du vælge grøn Bosch eller blå Bosch skruemaskine?

Når du står og skal vælge Bosch el-værktøj, står du over for to forskellige serier, nemlig den grønne serie og den blå serie, Bosch Professional.

Produkter fra Bosch Professional eller blå Bosch, som den også kaldes, henvender sig som udgangspunkt til den professionelle håndværker, der bruger værktøjet hver dag, mens den grønne Bosch henvender sig til den gængse gør-det-selv-mand.

Vælger du den grønne, får du et mere økonomisk værktøj, der fuldt ud lever op til de krav og den kvalitet, der er nødvendig på et gør-det-selv-projekt. Så en grøn Bosch skruemaskine vil kunne løse dine opgaver uden problemer. Vælger du derimod Bosch værktøj fra den blå serie, går du bestemt heller ikke på kompromis med kvaliteten – tværtimod - og du får endnu mere funktion for pengene. En blå Bosch skruemaskine er ideel til håndværkeren, men også til dig, der selv begiver dig ud i byggeprojekter i hjemmet som fx renovering af køkkenet, opsætning af skillevægge mellem værelser, eller hvis du vil bygge din egen træterrasse. Har du hænderne godt skruet på, er blå Bosch anbefalelsesværdig.

Alt fra Bosch husholdningsmaskiner til Bosch havemaskiner

Ud over el-værktøj til håndværkeren og den krævende gør-det-selv-mand finder du et bredt kvalitetsudvalg i Bosch havemaskiner og Bosch husholdningsmaskiner. Du kan bl.a. vælge en Bosch støvsuger, der både kan benyttes som almindelig støvsuger, men som også især gør sig nyttig i værkstedet til at fjerne støv, spåner og vand. Den kan også påmonteres fx høvle og slibere og minimere støvet herfra. Så tænder og slukker støvsugeren automatisk, når el-værktøjet bruges. En Bosch støvsuger kan også bruges som løvblæser i haven.

Og netop havemaskiner er et af de områder, hvor du med fordel kan vælge Bosch. I sortimentet finder du både en Bosch græstrimmer, kædesav, terrassevasker og meget mere – og naturligvis også både en Bosch hækkeklipper og plæneklipper.

Vælg en Bosch hækkeklipper for høj ydelse

Når du vælger Bosch hækkeklipper, vælger du også kvalitet, hvad enten det er en Bosch hækkeklipper på batteri eller Bosch hækkeklipper på el. Valget afhænger af dine behov for fleksibilitet, støjniveau og miljøhensyn. Fælles for de forskellige hækkeklippere er deres høje ydelse og smarte funktioner, der på flere måder gør havearbejdet lettere og sjovere.

Bosch plæneklipperen er investeringen værd

Inden for udvalget af havemaskiner finder du selvfølgelig også den stærke Bosch plæneklipper i forskellige modeller, så der både er en for dig, der ønsker en batteridrevet Bosch plæneklipper, og dig, der ønsker en plæneklipper med ledning.

Vælger du Bosch til havearbejdet og plæneplejen, er du sikker på en maskine i stærk kvalitet med stor robusthed, brugervenlige funktioner og lang levetid. Kvalitet betaler sig.

Tag en snak med os om udvalget fra Bosch

Hos XL-BYG finder du et meget bredt udvalg af Bosch produkter lige fra det klassiske el-værktøj som fx en Bosch boremaskine til en Bosch løvblæser. Vores faguddannede medarbejdere kender hele sortimentet, så de kan nemt rådgive dig om, hvilken Bosch, du skal vælge til dit projekt, og de kan hjælpe dig med tilbehøret fx slibepapir, nye bits og savklinger.