XL-BYG logo

Borup

Borup Kemi er en over 100 år gammel, dansk virksomhed. Fra grundlæggelsen i 1908 og frem til 1950’erne blev der kun arbejdet med gasflasker, men i dag er Borup Kemi den største producent af husholdningskemi og kemiske produkter til gør-det-selv-folket.

93 produkter

Viser 24 ud af 93 produkter

Borup Kemi tilbyder mere end 3000 produkter

I en gennemsnitlig dansk husholdning er der tre produkter fra Borup Kemi. Og hvis du er en person, der indimellem kaster dig over et gør-det-selv-projekt, så er tallet formentlig større. Det siger lidt om, hvor central en position helt almindelige kemikalier spiller i vores hverdag og i de opgaver, der følger med til at have hus og have. En meget stor del af produkterne fra Borup Kemi finder du på hylderne i XL-BYG.

Kemi til stort set alt

Mineralsk terpentin, afløbsrens, håndsprit og kalkfjerner er alle på listen over klassiske produkter fra Borup Kemi. Men der er også mere specialiserede produkter som Borup fliserens og Borup tagtæt – samt en lang række produkter til rengøring, malerarbejde og vedligeholdelse af fx træværk. Listen er lang.

Husk altid at læse brugsanvisningerne på emballagen. Det siger sig selv, at det kræver respekt og omtanke at arbejde med kemiske produkter.

Få professionel rådgivning

Hos XL-BYG kender vi produkterne fra Borup Kemi, og vi har faguddannede medarbejdere, der kan rådgive dig om, hvilket kemikalie, der egner sig til præcist den opgave, du står med. Både når det handler om pulverfarver, linolie og Borup imprægnering eller Borup afrenser til det slidte, mosdækkede tag.