XL-BYG logo

BerryAlloc

BerryAlloc har specialiseret sig i at producere gulve og vægpaneler i forskellige materialer og designs. I dag kan man købe gulvene og panelerne i 40 lande verden over.

19 produkter

Viser 19 ud af 19 produkter

BerryAlloc – Best of the Best inden for gulve

BerryAlloc lægger vægt på, at deres produkter både skal være lette at montere, skal have en høj kvalitet og et attraktivt og indbydende design.

I 2014 blev de kåret som "Best of the Best".

Laminatgulve med ekstrem holdbarhed

BerryAlloc fremstiller blandt andet laminatgulve, som forener en lang holdbarhed med et flot og indbydende design. BerryAllocs laminatgulve anvendes ofte i omgivelser, hvor de er udsat for kraftig slidtage som i butikker, kontorer, restauranter og hoteller. Der stilles derfor ekstra høje krav til disse gulves holdbarhed og modstandsdygtighed. For at opnå denne robusthed behandler BerryAlloc gulvmaterialerne, så de får en helt speciel højtryksoverflade, der tåler det konstante slid, disse gulve udsættes for dag ud og dag ind.

Vinylgulve og parketgulve i naturligt træ

BerryAlloc producerer også vinylgulve og parketgulve i naturligt træ.

Vinylgulvene er både meget modstandsdygtige, har et attraktivt design og er behagelige at gå på. Mens det tidligere ofte var besværligt at montere et vinylgulv, har BerryAlloc gjort det meget lettere: Vinylgulvene monteres ved hjælp af et enkelt låsesystem, så man undgår alt besvær med at bruge lim, stifter osv. Det betyder også, at man hurtigere end tidligere kan lægge disse vinylgulve.

Parketgulvene har flotte, naturlige linjer, som giver et indbydende og attraktivt helhedsindtryk. Disse parketgulve kan fås i forskellige træsorter, størrelser og overflader, som alle er behandlet, så holdbarheden er så god som mulig.

Vægpaneler i forskellige designs

I tillæg til gulve fremstiller BerryAlloc vægpaneler i forskellige materialer og størrelser samt med mange forskellige mønstre og strukturer, så der er noget for enhver smag. Vægpanelerne kan både anvendes i køkkener og i badeværelser, og BerryAlloc har under produktionen lagt vægt på, at de skal være lette at vedligeholde og rengøre.

Historien bag BerryAlloc

BerryAlloc blev grundlagt i 1952 i Lyngdal i Norge, hvor BerryAlloc at producere laminatgulve.

Selve produktionen foregår bl.a. i Norge, Frankrig og Belgien. I 1999 blev virksomheden FSC-certificeret, hvilket er en international sikkerhed for, at produktionen er bæredygtig, og at dens produkter er miljøvenlige. I 2001 udvidede BerryAlloc med en fabrik i Wisconsin, USA.

I 2014 blev BerryAlloc kåret som "Best of the Best" InnovAction Award. Kåringen foregik i Domotex Asia/Chinafloor i Shanghai, Kina, og er selvfølgelig en stor og vigtig anerkendelse af kvaliteten i BerryAllocs arbejde og produkter.