XL-BYG logo

Bahco

I over 150 år har Bahco stået for solid og pålidelig værktøjskvalitet – fremstillet i ægte svensk stål. I dag tilbyder Bahco over 7000 forskellige typer værktøj – lige fra de klassiske skruetrækkere, håndsave, stemmejern og topnøglesæt til specialiseret værktøj til medicinal- og flyindustrien.

177 produkter

Viser 24 ud af 177 produkter

Kvalitetsværktøj du kan stole på

Hos XL-BYG kan du finde håndværktøj fra Bahco, som er nødvendigt i en lang række af de helt grundlæggende gør-det-selv-projekter. Enhver husstand har brug for et udvalg af gode skruetrækkere, der har ergonomisk design og et godt greb. Det samme gælder en god skiftenøgle (også kaldet en svensknøgle), et stiftnøglesæt (også kendt som et umbraco-sæt), en god, skarp håndsav… ja, kort sagt alle de basale håndværktøjer.

Også mere specielt håndværktøj

Men Bahco leverer mere end det. Til de lidt mere krævende og specialiserede gør-det-selv-projekter – som fx VVS-opgaver eller større reparationsopgaver – finder du også håndværktøj fra Bahco, som du kan stole på. Det gælder fx donkrafte, momentnøgler, bidetænger, rørtænger, store topnøglesæt som Bahco S138 og S910 og effektive spidstænger til el-arbejdet.

Bahco sikrer et godt, ergonomisk greb

Bahco har en lang historie i at producere kvalitet og en lang historie i at forfine værktøj. Det gælder fx ergonomske greb på alt lige fra skrutrækkere til rørtænger og bidetænger. Det gør dit gør-det-selv-arbejde langt nemmere og mere behageligt.

Find det rigtige Bahco værktøj

Hos XL-BYG kender vi alle fordelene ved værktøjet fra Bahco, og vi kender udvalget. Så spørg endelig en af vores faguddannede medarbejdere, næste gang du har brug for godt, solidt og brugervenligt håndværktøj, så hjælper vi dig med at finde det, du har brug for.