XL-BYG logo

Båål

Nyd duften fra røgen og glæd dig til din egen hjemmelavede bålmad. Og det er faktisk ikke så besværligt, bare du har det rette udstyr. Med BÅÅL – vores egen serie af kvalitetsudstyr til det udendørs bålkøkken – kan du hurtigt lave pandekager, popkorn, varm kakao og suppe over både gløder og ild, eller du kan invitere gæsterne over til social dining rundt om en bålgrill. Med et BÅÅL bålsted og bålrist - eller en bålgrill - er du allerede godt i gang!

9 produkter

Viser 9 ud af 9 produkter

BÅÅL samler familien

Flere og flere har fået øjnene op for bålmad. Det er både nemt og hyggeligt at tilberede maden udendørs over åben ild eller over gløderne. Og så er det en god familieaktivitet, der samler både voksne og børn. Der findes ikke noget bedre end hjemmelavede pandekager eller popcorn, der er er lavet over bålet – fx på et BÅÅL bålsted.

De bedste pandekager laves over bål

Du kan få et BÅÅL bålsted i flere forskellige størrelser, så du kan nemt finde det, der passer dig bedst – og med en BÅÅL bålrist er du klar til at forkæle børnene (og dig selv) med lækker bålmad. Pandekager, popcorn, snobrød og kakao er altid et hit, og måske vil du også bevæge dig ud i lidt mere avancerede retter, hvem ved? Der findes et væld af udstyr, du kan opgradere dit bålkøkken med, fx BÅÅL snobrødspinde, men også mere avanceret båludstyr. Du finder det hele i XL-BYG.

God BÅÅL-mad starter med et besøg i XL-BYG

I takt med at tilberedningen af mad over bål er blevet mere og mere populær, er mængden af båludstyr også steget. Start med at besøge din lokale XL-BYG og tag en snak med en af vores medarbejdere om, hvilket basisudstyr, du skal starte med – fx et BÅÅL bålfad og en BÅÅL bålrist, og så kan du altid udvide dit sortiment, som du bliver mere bidt af madlavningen over bål. Mulighederne er store, og der skal være plads til både at sidde med en BÅÅL snobrødspind og stå med en grillpande, et stativ til en gryde, et popcornnet osv. osv... Mængden af tilbehør er fristende stort, når du først er begyndt at lave mad over bål.