XL-BYG logo

Atika

Står du over for et større byggeri eller renoveringsarbejde, hvor der skal støbes eller mures, så har du formentlig brug for nogle af de produkter, som Atika producerer. Her får du nemlig tvangsblandere og røreværk i den højeste, tyske kvalitet.

4 produkter

Viser 4 ud af 4 produkter

Kraftig og pålidelig kvalitet

Siden 1946 har de tyskproducerede Atika tvangsblandere (også ofte kaldet Atika betonblandere og Akita blandemaskiner) været en fast del af mange byggepladser og større renoverings- og gør-det-selv-projekter.

Atika blandemaskiner og røreværk

Med en Atika tvangsblander/blandemaskine og et Atika røreværk er du sikker på at stå med maskiner, der kan sikre dig en grundig og pålidelig blanding af dine mørtel- og betonprodukter. Du kan få en Atika tvangsblader i forskellige størrelser fra den “lille“ model med en kapacitet på 100 liter til den store blandemaskine på 185 l. Begge med stor motorkraft til det hårde arbejde på byggepladsen – og lette at betjene med fodpedal og trinløs indstilling af tromlen. Med et Atika røreværk kan du hurtigt lave en mindre blanding til dit projekt.

Tag XL-BYG med på råd

Hos XL-BYG kender vi alt til både de danske byggepladser og danskernes gør-det-selv-projekter, så vi er i stand til at yde den rette rådgivning til både professionelle håndværkere og til ham, der gerne vil prøve kræfter med et større byggeprojekt eller en renovering. Med produkterne fra Atika får du høj kvalitet til de hårde og tunge blande-opgaver, der følger med et byggeri. Vi hjælper gerne med at finde den rette model til dig, og søger du reservedele til din Atika blandemaskine, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.