XL-BYG logo

Anza

Anza tilbyder et bredt udvalg af malerværktøj – pensler i alle mulige størrelser og former, ruller, slibeklodser, sandpapir, forlængerskafter, skrabere, malerbakker osv.

105 produkter

Viser 24 ud af 105 produkter

ANZA TILBYDER ET BREDT UDVALG AF MALERVÆRKTØJ

Pensler, ruller og tilbehør. Med et komplet sortiment af effektive og brugervenlige produkter, er Anza Nordens førende producent af malerværktøj til gør-det-selv’eren. Historien startede tilbage i 1946 med dét formål at gøre det lettere at male og få et flot resultat.

Udviklet af professionelle med gør-det-selv’erens behov for øje

I Bankeryd Sverige foregår al produktudvikling såvel som det meste af produktionen. Udviklingsafdelingen ligger ved siden af fabrikken, og det er her, at Anza udvikler og tester nye skafter, pensler og andre innovative produkter. Denne udviklingsproces foregår i dialog med både professionelle malere og almindelige gør-det-selv’ere. Hele udviklingsarbejdet er unikt, da ingen anden nordisk penselproducent har investeret så konsekvent, over så lang tid, i udviklingsarbejde og innovation. Anzas produkter er helt unikke – både i deres effektivitet og ergonomi – hvilket dokumenteres i kraft af hundredvis af designbeskyttede designløsninger og talrige patenter.

Anza hjælper med praktiske tips og guides

Anza er eksperter i maleropgaver, og derfor ved de, at slutresultatet kun bliver bedre, når du har god hjælp lige ved hånden. Derfor laver Anza ikke kun godt værktøj, men sørger også for at hjælpe gør-det-selv’ere med tips og guides, der gør det lidt nemmere at vælge det rigtige værktøj i butikken eller få succes med slibning, maling, spartling og tapetsering. Og derfor er deres ordsprog: Gør det selv. Men ikke alene.