XL-BYG logo

Andersen Electric

Andersen Electric er specialister inden for varme- og klimaløsninger og arbejder primært med ventilatorer, varmegenvinding og aircondition, men har især markeret sig som leverandør af varmepumper; både luft-til-vand-varmepumper og luft-til-luft-varmepumper.

46 produkter

Viser 24 ud af 46 produkter

En bedre energiudnyttelse

Både af miljømæssige og privatøkonomiske grunde er der god fornuft i at kigge efter, om ikke der skal investeres i en effektiv varmepumpe. Anderson Electric leverer luft-til-vand-varmepumper som alternativ til gas- og oliefyr, hvor varmepumpen kan kobles direkte til boligens eksisterende varmesystem.

Den rigtige varmepumpe er en sund investering

XL-BYG har etableret et omfattende samarbejde med Andersen Electric, så vi kan rådgive i valget af den rette varmepumpe. Alt afhængigt af boligens størrelse, husets alder, isoleringsgrad og den eksisterende opvarmningsform kan en luft-til-vand-varmepumpe sikre en betydelig besparelse på varmeregningen. En luft-til-vand-varmepumpe leverer effektiv og miljørigtig opvarmning af både radiatorer, gulvvarme og brugsvand.

Varmepumper i mange størrelser

Med Andersen Electric kan du få luft-til-vand-varmepumper til boliger på helt op til 300 m2. De mange forskellige modeller gør det nemt at finde præcist den pumpe – og den afskærmning – der passer til dine behov og din smag. Og altid nemme at betjene.

Der findes også mobile varmepumper

– men du kan også få mobile pumper (de såkaldte Andersen Quick Install), der både kan opvarme og afkøle et rum, og som kan flyttes præcist derhen, hvor du ønsker det. Et filter renser luften og du skal kun montere én udblæsningsslange. En Andersen Quick Install varmepumpe er ideel til sommerhuse, kolonihaven, garagen eller det uopvarmede værksted.

Spørg os om varmepumper i din lokale XL-BYG

At skifte til luft-til-vand-varmepumpe kræver forarbejde. Start med en snak med en

af vores faguddannede medarbejdere, så du får den rette rådgivning om, hvordan luft-til-vand-varmepumper kan fungere i netop din bolig, og hvordan montering skal foregå. Vores samarbejde med Andersen Electric gør, at du kan få en præcis vejledning i den bedste og mest økonomiske løsning – i hvilken varmepumpe, der er den rette for dig, hvilke tilskudsordninger, der er tilgængelige, og hvordan selve installeringen og monteringen foregår.

Læs mere om luft-til-vand varmepumper og Andersen Electric.