XL-BYG logo

Allux

Få en postkasse, der både passer til dine behov og er designet, så den matcher din bolig. Allux har et sortiment af klassiske postkasser og pakkepostkasser i forskellige designs, farver og materialer. Lige til at montere på husets mur eller på en Allux monteringsfod.

53 produkter

Viser 24 ud af 53 produkter

Allux er dansk designkvalitet

Allux er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe postkasser og pakkepostkasser, der matcher dansk smag og danske vejrforhold. En Allux postkasse er et kvalitetsprodukt, der holder post og pakker tørre, og som kan låses, så du ikke skal bekymre dig om, at din post kommer i forkerte hænder.

En postkasse, der passer til din bolig

Udvalget af Allux-postkasser er stort. Så du kan altid finde en postkasse eller en pakkepostkasse, der lever op til dine ønsker om design og størrelse. Fx den klassiske Allux 600, der kan vægmonteres eller monteres på stander, og som fås i sort eller galvaniseret stål med fjederbetjent indkast og Ruko cylinderlås; eller pakkepostkasserne Allux 600 og 800, der er rummelige og praktiske, og som har udtag på bagsiden, som kan være en fordel ved placering på mur, i hæk eller lignende. Leveres i forskellige farver.

Allux postkasse med indbygget lys

I samarbejde med designeren Christian Bjørn har Allux udviklet en særlig serie af postpakker – Allux Bjørn – der har et elegant, let skrånende tag og integreret LED-lys, der aktiveres via bevægelsessensor. Allux Bjørn er fremstillet af galvaniseret, pulverlakeret stål og fås som almindelig postkasse og som pakkepostkasse.

Find din Allux postkasse hos XL-BYG

Kig forbi din lokale XL-BYG, når du skal finde den helt rigtige postkasse til din bolig. Tag eventuelt en snak med en af vores medarbejdere, så du kan få den rette rådgivning og få præsenteret de mange muligheder og modeller med kompetent vejledning – inden du træffer dit valg. Husk at Allux også leverer navneskilte til din postkasse eller pakkepostkasse.