XL-BYG logo

Alfix

Alfix er kendt for deres kvalitetsprodukter til lægning af gulve og fliser; pudsning af vægge og facader; og pleje af sten og fliser. Blandt de mange Alfix produkter findes støbemasse, spartelmasse, vådrumsmembraner, fliseklæb, fugemasse, facadepuds og facademaling. Et alsidigt sortiment, der både henvender sig til den professionelle håndværker og til gør-det-selv-folket.

31 produkter

Viser 24 ud af 31 produkter

Alfix – Kvalitetsprodukter i over 50 år

Alfix A/S er en dansk familieejet virksomhed fra 1963 beliggende i Kolding. Alfix startede med enkelte fliseklæbere og fugemasser i sortimentet. Alle Alfix’ produkter til flisemontering og facader besidder glimrende egenskaber for vedhæftning til underlaget. Netop denne tekniske egenskab sørger for holdbare løsninger til forskelligartede byggerier – uanset om der er tale om vådrumsmembraner, fliselim eller fugemasse til badeværelser, køkkenet eller bryggerset i private boliger. Alfix anvendes også i stor stil til krævende gulvprojekter, fliseopgaver samt facadearbejde og facaderenovering inden for erhverv.

Fra Alfix fliseklæb til fugemasse og Alfix primer

Alfix leverer alle de produkttyper, der skal bruges til montering og vedligeholdelse af fliser og klinker. I dag er nogle af de mest benyttede Alfix produkter spartelmassen Alfix PlaneMix 50 og fliseklæberne Alfix ProFix og Alfix LetFix samt vådrumsprimer og gulvspartelmassen Alfix Planemix.

Alfix produkterne henvender sig både til professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk, der har mod på selv at lægge fliser eller klinker på gulve og vægge i badeværelset, køkkenet, gangarealer - eller andre steder, hvor der skal arbejdes på gulve og vægge, og hvor holdbarhed og kvalitet skal være i orden.

Husfacader – nybyggeri og facaderenovering

Alfix har med hæfte- og tyndpuds-produkterne DuraPuds og DuraDec et innovativt og udbygget sortiment af forskellige holdbare pudsprodukter og malingprodukter, hvoraf der tilbydes mange farver og strukturer.

Af populære Alfix pudsløsninger indgår også sokkelpuds, vandskuring, armeringspuds, filtsning og puds på udvendig isolering – samt facadesystemet Alfix DuraTherm, hvor både isolering, grundpuds, slutpuds samt det nødvendige tilbehør leveres samlet i én pakke på den ønskede byggeplads.

Alfix er også bæredygtige løsninger

Alfix har længe arbejdet på at sætte bæredygtige og miljøvenlige løsninger i centrum. Alfix har gennem årene modtaget flere miljøpriser, bl.a. for den bæredygtige fliseklæber Alfix QuickFix Premium – en hurtighærdende fliselim, som også er yderst velegnet til natursten. Samtidig anvender Alfix FSC-certificerede papirsække og genbrugsplast til deres plastspande.

Hos XL-BYG kender vi hele Alfix’ sortiment

Vores faguddannede medarbejdere kender alt til arbejdet på en byggeplads – og til de projekter, som gør-det-selv-folket står med. Så uanset om du vil høre mere om de forskellige former for Alfix fugemasse – fx om farvet Alfix Cerafill universalfuge, Silikone fugemasse, eller hvis du har brug for råd til Alfix ProFix, PlaneMix eller ønsker vejledning i den korrekte brug af Alfix vådrumsprimer - så står vi hos XL-BYG altid parate med kompetent og seriøs rådgivning.