XL-BYG logo

Adora

Design og materialer i bad og køkken skal være i orden. Et smukt badeværelse og smukt køkken kræver et smukt armatur. Med Adora får du dansk design, når det er bedst, og hvor kvalitet og funktionalitet er omdrejningspunktet.

65 produkter

Viser 24 ud af 65 produkter

Adora er kvalitet og harmoni

Adora har siden starten i 2008 arbejdet målrettet på at udvikle og producere armaturer, blandingsbatterier, brusesæt og badeværelsestilbehør i de bedste materialer og med en formgivning, der følger den danske designtradition.

Gennemført design til hele badeværelset

Med Adora er det muligt at skabe en sammenhæng i hele badeværelset. Adoras håndklædekroge, håndklædetørrer, brusehoveder og håndvaskarmatur følger samme gennemførte kvalitetsudtryk, så det er muligt at få en individuel stil, hvor alle elementer passer sammen og skaber en helhed.

Adoras produktet er testede

Står du med et køkken, hvor der er brug for en ny vandhane, så kan du trygt overveje at investere i en Adora vandhane. Hvert enkelt produkt bliver funktions- og tæthedstestet, inden det forlader produktionen.

Designet til den danske smag

Ud over design og formgivning, så bliver der hos Adora lagt vægt på materialernes kvalitet og udvalg. Det gælder fx Adora Imperia-serien, hvor håndvaskarmaturet fås i både krom, kobber, messing og sort messing. Det samme, brede sortiment finder du også i Adora Imperia køkkenarmatur.

Find dit foretrukne design hos XL-BYG

Det kan være overvældende at beslutte, hvilket design der skal vælges til badeværelset eller køkkenet. Udvalget af armaturer er stort, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Vi anbefaler, at du tager en snak med en af vores uddannede medarbejdere, så du kan få præsenteret de mange muligheder i ro og mag – inden du foretager dit valg.