XL-BYG logo

Abus

ABUS er en sammensætning af August Bremicher und Söhne og har siden 1924 været indbegrebet af tysk kvalitet og sikkerhed. Virksomheden er stadig familieejet og producerer i dag – ud over de låsesystemer, du finder hos XL-BYG – også cykelhjelme og videoovervågning.

70 produkter

Viser 24 ud af 70 produkter

ABUS låse betyder sikkerhed

Hos XL-BYG finder du en lang række ABUS låseprodukter. Fx den kendte ABUS kædelås, som du kan benytte som cykellås eller til traileren og båden, men også de helt klassiske ABUS hængelåse og - nøglebokse. Du finder også den nye, unikke ABUS Bordo 9000, der er en kraftig foldelås til cyklen med indbygget lydalarm eller en effektiv ABUS 8077 til motorcyklen.

Der findes en ABUS-lås til næsten alt

ABUS leverer låse til snart sagt enhver låseopgave. Du kan fx få en ABUS cylinderlås til dine døre, magnetlåse og praktiske låsebokse med kode, så du kan opbevare en ekstranøgle på et sikkert sted, hvis du en dag er så uheldig at tabe din nøgle eller venter besøg fra en håndværker, som gerne må låse sig selv ind. ABUS tilbyder også skuffe- og skabssikring, dørstoppere og gitter til børnesikring af trappen.

Har du spørgsmål – spørg os

Tag altid en snak med en medarbejder i din lokale XL-BYG – også når du skal erhverve en ny lås – uanset om det drejer sig om en almindelig hængelås eller en ny cykellås. Vi kender produkterne og kan give dig den rette vejledning og måske præsentere dig for låse-muligheder, du ikke selv var klar over fandtes, som fx ABUS Bordo 9000.