XL-BYG logo

Aalborg Portland

Gennem mere end 125 år har dansk byggeri, danske håndværkere og gør-det-selv-folk benyttet cement fra Aalborg Portland Cement. Uanset, om der skal støbes gulv i garagen, repareres kældertrappe eller bygges noget større.

3 produkter

Viser 3 ud af 3 produkter

Aalborg Portland Cement til alle former for byggeri

Uanset om du står med en væg, du skal sandskure, eller om du står med en reparationsopgave, så kan du finde den cement, du har brug for, hos XL-BYG – og i vores udvalg af produkter fra Aalborg Portland.

Det sikre valg: Aalborg Portland Basis Cement

Den klassiske Aalborg Portland Basis Cement er – som navnet antyder – en all-round-cement, som du kan anvende til alle opgaver. Farven er lys grå, og den opblandede cement er utroligt nem at arbejde med og benyttes som bindemiddel ved murarbejde, oppudsning eller betonstøbning. Vi har produceret en række videoer, hvor du hurtigt kan se, hvordan du skal arbejde med Aalborg Portland Basis Cement. Se videoen om pudsning af sokkel her og videoen om vandskuring af murstensvæg her (til begge opgaver kan du også benytte Aalborg Portland Rapid Cement). Følg altid det anviste blandingsforhold med sand og vand.

Med Aalborg Portland Rapid Cement får du ekstra slidstyrke

Arbejder du i kolde perioder, eller har du brug for en stærk cement, hvor der helst ikke må komme svindrevner, så er det oplagt at benytte Aalborg Portland Rapid Cement. Her får du et produkt, der både er nemt og fleksibelt at arbejde med. Se for eksempel vores video om lægning af slidlag med Aalborg Portland Rapid Cement her. Følg altid det anviste blandingsforhold med sand og vand.

Der er tænkt på miljøet hos Aalborg Portland

Cement fra Aalborg Portland er produceret så miljøvenligt, som det er muligt i dag. Det skyldes bl.a., at indholdet af kalk mindsker energiforbruget i produktionen.

Besøg din lokale XL-BYG, inden du går i gang

Vi anbefaler altid, at du tager dig en snak med vores faguddannede medarbejdere, inden du går i gang med en renovering, et byggeprojekt eller en reparationsopgave, hvor du skal bruge cement. Vi kan hurtigt vise dig vores brede udvalg og give dig rådgivning om de forskellige typer af cement, så du får det rette produkt til din opgave.