PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

XL-BYG går ind på grossistmarkedet for VVS-artikler

Med lanceringen af et stort fast VVS-sortiment til professionelle håndværkere samt løftet om dag-til-dag levering af yderligere 30.000 andre VVS-artikler fra kendte mærkevareproducenter rammer XL-BYG et hul i markedet.

Håndværkere får lettere adgang til VVS artikler

Mange håndværkere og entreprenører efterspørger lettere adgang til VVS-produkter i de mindre lokalsamfund udenfor landets storbyer. Her er de traditionelle VVS-grossister sædvanligvis ikke til stede. For at imødekomme efterspørgslen etablerer den kendte byggevarekæde XL-BYG, hvis forretninger hovedsageligt ligger i mindre byer rundt om i Danmark, nu et fast sortiment bestående af de 350 mest solgte VVS-produkter på markedet. Det nye VVS-sortiment retter sig primært mod professionelle VVS-håndværkere og andre relevante kundegrupper som viceværter og varmemestre i offentlige institutioner og boligselskaber samt medarbejdere med ansvar for bygninger og installationer i store virksomheder. - Vi har mange års erfaring med at handle med professionelle håndværkere. Derfor er det også nærliggende at udbygge vores produktplatform, så vi fremover kan imødekomme de professionelle kunders behov for lettere tilgængelighed til et stort professionelt VVS-sortiment, fortæller Lars Eskerod, produktchef i XL-BYG.
 
Håndværkerne kan spare masser af tid til transport, hvis de fremover bruger XL-BYG kædens landsdækkende butiksnet som grossist. Samtidig behøver de ikke længere selv at binde økonomiske midler i at opretholde et varelager af de mest gængse produkter. Nu kan de blot hente VVS-artiklerne, når de får brug for dem.

VVS artikler fra dag-til-dag

Udover det nye faste VVS-sortiment tilbyder XL-BYG samtidig dag-til-dag levering af 30.000 andre VVS-artikler. Alle produkter indenfor varme, sanitet og tekniske fittings kommer fra kendte mærkevareproducenter. – Med det nye professionelle VVS-sortiment samt muligheden for dag-til-dag levering af mere specielle artikler får kunderne nu endelig en ægte lokal VVS–grossist, slutter Lars Eskerod.

 
 
Den professionelle VVS-håndværker kan fremover købe mere end 30.000 VVS-artikler i XL-BYG.
 
 
 
 
 
 

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk