PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

XL-BYG først i byggevarebranchen med ny teknologi

Samtidig med at én af Danmarks største byggevarekæder, XL-BYG, lancerer sin nye designprofil, introducerer kæden den første webside i branchen baseret på såkaldt responsivt design. Med den nye teknologi tilpasser kædens webside sig automatisk til brugerens medie, uanset om det er en pc, tablet eller mobiltelefon.

Selvom ca. 88 % af alle e-handler ifølge Dansk e-handelsanalyse stadig sker via en pc eller Mac, så forventes den hastige udbredelse af smartphones og tablets fremover at medføre en markant stigning i andelen af webhandler via nye medier. Over halvdelen af danskerne har i dag en smartphone, og cirka hver 6. ejer en tablet.

Én platform – 3 formater

XL-BYG kædens nye webside er baseret på en banebrydende teknologi, der kaldes Responsive Web Design. Det smarte ved denne teknologi er, at den automatisk tilpasser websiden til skærmstørrelsen på den enkelte brugers medie. Uanset om brugeren tilgår websiden via en pc, tablet eller smartphone, er der hurtig adgang til det fulde indhold på websitet. Brugervenligheden øges dermed markant. Samtidig skal websiden kun udvikles og vedligeholdes på én platform.

Da antallet af søgninger fra mobile enheder er stigende, tillægger søgemaskiner, som f.eks. Google, det stadigt større betydning, at websider er optimeret til mobile enheder. Websider, der anvender Responsive Web Design-teknologi, kan derfor forvente at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne. Ikke kun fordi besøgstrafikken samles på et enkelt website, men i høj grad fordi websitet er mobilvenligt. Udover at XL-BYG kædens nye webdesign vil give brugerne en bedre oplevelse, forventes det således også at medføre et øget antal besøgende på websitet.

Brugervenlighed skaber kundeloyalitet

- De analyser, som XL-BYG kæden har gennemført i årenes løb af brugernes måde at bevæge sig rundt på kædens webside, viser, at i takt med at sidens design er blevet udviklet med udgangspunkt i brugervenlighed, jo mere er brugernes loyalitet over for websiden øget, fortæller marketingchef Alice Monberg. - Brugerne falder simpelt hen fra, hvis det er for svært at orientere sig på siden, eller hvis der skal for mange klik med musen til, før de når ind til den information, de søger.

Alice Monberg oplyser, at kædens analyser også viser, at brugerne kommer igen og igen, når det er nemt at handle i webshoppen, at finde oplysninger om den nærmeste fysiske forretning eller at få adgang til den faglige rådgivning, brugeren lige står og mangler. – Med det nye design på vores hjemmeside og ikke mindst den nye teknologi, der gør vores webside fuldt fleksibel til alle elektroniske medier, er vi helt i front i branchen, påpeger Alice Monberg, der slutter, - og det er jo en stor hjælp for brugerne, når de søger rådgivning eller ønsker at købe byggevarer på nettet.

XL-BYG kædens nye webside går i luften den 5. marts. Se mere på www.xl-byg.dk.

Billedtekst:Det nye fleksible design på XL-BYG kædens
webside øger brugervenligheden markant,
da siden tilpasser sig brugerens medie.

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk