PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Vinder af villa i stor XL-BYG konkurrence fundet

Tusindvis af danskere deltog i konkurrencen, der var den kendte byggevarekædes bidrag til at give finanskrisen baghjul. Preben Andersen fra Vildbjerg blev den heldige vinder af hovedgevinsten - et parcelhus på 150 m2.
 
Som startskud til forårssæsonen lancerede XL-BYG i samarbejde med 30 byggevareleverandører i marts måned en stor konkurrence, hvor danskerne fik mulighed for at vinde et splinternyt, energirigtigt parcelhus fra Villa Kvadro.

Hovedpræmie med stor effekt

- Vi er overvældede over den omfattende interesse, der har været for at deltage i vores store forårskonkurrence, fortæller marketingchef Alice Monberg. XL-BYG lancerede konkurrencen som et aktivt bidrag til at sætte gang i den trængte byggesektor ovenpå finanskrisen. – Som så mange andre er vi også i XL-BYG bekymrede over, at Danmark nærmest står stille i øjeblikket, påpeger Alice Monberg, der fortsætter, - og med konkurrencen ville vi yde vores bidrag til at få gang i byggeriet igen. Ifølge marketingchefen skal den heldige vinder af konkurrencen nu blot finde den grund, hvor huset skal bygges, så er håndværkerne klar til at gå i gang.
 
 
 
Billedtekst
John Lund, Villa Kvadro (yderst til venstre) og John Laustsen, XL-BYG Tømmergaarden Vildbjerg overrækker gavekortet på hovedgevinsten til vinder Preben Andersen (yderst til højre).

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk