PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Vinder af håndværkerbil i stor XL-BYG konkurrence fundet

Flere tusinde håndværkere deltog i konkurrencen, der var en del af den kendte byggevarekædes bidrag til at kickstarte Danmark. Mik Petterson, ejer af Mik’s Grønne Anlæg i Tølløse blev den heldige vinder af hovedgevinsten – en lækker VW Transporter Edition fyldt med værktøj.

Som startskud til forårssæsonen lancerede XL-BYG i samarbejde med VW i marts måned en stor konkurrence, hvor landets håndværkere fik mulighed for at vinde en specialmodel af VW’s Transporter Edition fyldt med lækre udstyrsdetaljer og værktøj.

Hovedpræmie med stor effekt

- Der har været en overvældede interesse for at deltage i vores store konkurrence, fortæller marketingchef Alice Monberg, XL-BYG. Konkurrencen var et led i kædens hidtil største markedsføringsindsats nogensinde, der skulle ses som et ønske om at bidrage aktivt til at sætte gang i hjulene i Danmark igen ovenpå finanskrisen.
 
– I XL-BYG har vi gennem de senere år med stigende bekymring set på finanskrisens negative indflydelse på udviklingen inden for især byggeriet, påpeger Alice Monberg, der fortsætter, - konkurrencen indgår derfor sammen med en lang række exceptionelt gode tilbud i vores store forårskampagne, som håndværkerne i høj grad kan få glæde af.
 
 
 
Billedtekst
Jacob Libonati fra XL-BYG Gørlev Trælasthandel overrækker vinderen Mik Petterson gavekortet på en VW Transporter Edition fyldt med værktøj fra Makita.
 
 
 
Billedtekst
Den heldige vinder, Mik Petterson, ejer anlægsvirksomheden Mik’s Grønne Anlæg i Tølløse.
 

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk