PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Nu skal terrassen gøres forårsklar

Det er tid at feje terrassen for vinterens nedfaldne blade og grene, og i stedet finde havemøbler og krukker frem igen.
 
En velindrettet terrasse med læ, gode solområder og skyggefyldte pletter forlænger sommeren, og kan blive familiens vigtigste åndehul i en travl hverdag.

Forårsarbejdet i haven starter med terrassen

Efter en af de mildeste vintre i dette århundrede er foråret godt på vej. Men selvom det kribler i havefolkets fingre for at komme i jorden, er det på grund af nattefrosten endnu for tidligt. I stedet kan man vælge at kaste sig over terrassen.
Brug de lune og solrige forårsdage på at rengøre belægningen og fjerne alger. Hent havemøblerne frem og giv dem en omgang med vand og børste. Træmøbler renses af og gives en gang olie eller lak. Blomsterkrukkerne vaskes af og fyldes med nyt jord. Plant dem eventuelt allerede nu til med stedmoderblomster i alle regnbuens farver. De tåler nattefrosten og giver forårsfornemmelse på terrassen.

Belægningen angiver stemningen

Belægningen på terrassen bestemmer den stemning, som dette udendørsrum udstråler. Med silkebløde træplanker i en varm gylden tone føler man sig omgivet af naturen, hvor store firkantede fliser skaber et mere stilrent, grafisk og urbant udtryk.
Overfladen har også stor betydning for oplevelsen af uderummet. Den kan være glat eller grov og upoleret. Materialet kan være træ, beton eller måske granit. Formen kan være planker, fliser eller skærver, og belægningen kan fremstå som en stor ubrudt flade eller med en variation af forskellige materialer.
Uanset hvilken belægning, der ligger på terrassen, så slides den over årene af vind, vejr og dagligt brug. Ny belægning frisker terrassen op og kan give helt nye og spændende indretningsmuligheder.

Hent gratis inspiration til bedre udnyttelse af terrassen

Det kan være svært selv at finde nye løsninger til indretning af terrassen. XL-BYG har derfor udgivet en række inspirerende magasiner, som kan hentes gratis i den lokale XL-BYG forretning eller på XL-BYG kædens hjemmeside. Her finder man inspiration og idéer til indretning af terrassen med belægningssten, træplanker, hegn, havemøbler, krukker, parasoller, markiser etc.
 

XL-BYG kædens gratis inspirationsbrochure om terrassen
 
 
Forårsklargjort terrasse, der indbyder til familiehygge

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk