PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Gør haven forårsklar med vedligeholdelsesfrie havemøbler

Det er nu, haven skal klargøres til de mange solrige dage og lune sommeraftener, der venter lige om hjørnet.

Komfortable havemøbler i næsten vedligeholdelsesfrie materialer kan forvandle enhver terrasse til en oase, der ikke skal plejes, men blot nydes.

Nyd livet i stedet for at pleje havemøbler

Når man slænger sig i en dejlig havestol, skal den helst være i god stand. Ellers vil mange sidde og tænke på, at man egentlig burde slibe den ned eller give den en omgang træbeskyttelse. Ifølge Bolius, Boligejernes Videncenter, skal havemøbler i træ gerne rengøres og plejes to gange om året for at mindske risikoen for skader fra fugt og temperaturudsving. Der er således både tid og penge at spare ved at vælge andre materialer end træ. Med materialer, der kræver minimal vedligeholdelse, behøver man ikke bekymre sig om pleje og beskyttelse af møblerne. Man kan i stedet med god samvittighed læne sig tilbage og nyde livet.

Kunstmaterialer med et naturligt udseende

Havemøbler i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse, behøver ikke være lavet af trist og billigt plastic. Et populært kunstmateriale er aintwood. Det er yderst robust og besidder træets sjæl og smukke udtryk. Det tager ikke skade af de skiftende skandinaviske vejrforhold og kræver ikke særlig pleje. Aintwood skal blot aftørres med en fugtig klud efter behov. Det samme gør sig gældende for polyrattan, som i børstet flet fremstår meget naturligt og giver havemøblerne et levende udseende. Man går altså ikke nødvendigvis på kompromis med design og personligt udtryk, når man vælger næsten vedligeholdelsesfrie havemøbler.
Havemøbler kan bl.a. købes i velassorterede byggecentre. I XL-BYG finder man f.eks. et stort udvalg af havemøbler i mærket Outrium, der dækker enhver smag, uanset om man er til den enkle, moderne eller romantiske stil.
 

Vedligeholdelsesfrie Outrium havemøbler med et naturligt udtryk.
 

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk