PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Gå sommeren i møde med en toptunet grill

Hvis familiens grillmenu begrænser sig til grillpølser, røde bøffer og salat, er det måske på tide med lidt nytænkning. Der findes masser af ekstraudstyr, som kan løfte en almindelig kul- eller gasgrill til nye højder.

Øg kreativiteten med spændende ekstraudstyr

Den velkendte grillproducent, Weber, er på banen med en række innovative produkter, som udvider grillens anvendelsesmuligheder. Med det nyeste udstyr kan man tilberede alt lige fra de klassiske bøffer og pølser til store stege, hjemmelavede pomfritter og sprøde grøntsager.
En af Webers nye opfindelser er en spareribsholder, der passer perfekt til en omgang møre og saftige ben. Holderen sikrer en ensartet tilberedning på begge sider og løfter ribbenene fra grillristen, hvilket giver en sprød overflade og holder på den smagfulde kødsaft. Samme princip gælder for den nye stegholder, som kan anvendes til de fleste større udskæringer.
Weber har desuden introduceret den elegante røgeovn Smokey Mountain Cooker, hvori man kan tilberede spændende, røgede retter med masser af smag. Er man mere til bålstemning, kan Weber Fireplace danne rammen om en hyggelig bålaften med snobrød og ristede skumfiduser.

Sprøde pomfritter på grillen

Mange grillejere har allerede anskaffet et rotisseri. Den roterende maskine gør det muligt at grille større stykker kød og fjerkræ uden hele tiden at skulle åbne grillen og vende kødet. Men Weber er gået et skridt videre og har udviklet ekstraudstyr til deres udstyr. Montér f.eks. en lukket kurv på rotisseriet og tilbered sprøde pomfritter eller grøntsager direkte på grillen. De roterende bevægelser holder på saft og kraft, og sikrer en jævn grillning. Med Webers ekstraudstyr er det således ikke længere nødvendigt at tage ovn og komfur i brug til tilberedning af tilbehøret. Nu kan hele måltidet tilberedes på grillen.

Spændende opskrifter øger grillglæden

Med de innovative produkter fra Weber er der ingen grænser for, hvad man kan tilberede på grillen. Men hvis man er fanget i gamle grillvaner og ikke selv har fantasi til at udvide menuen, er der hjælp at hente i inspirationsmagasinet ”Weber’s Grill & Food”. Her har grilleksperten samlet over 40 opskrifter samt et væld af tips og idéer til, hvordan man bruger sin grill til alle typer madlavning året rundt. Magasinet kan hentes gratis hos XL-BYG kædens butikker, hvor man også finder et stort udvalg af Webers produkter, herunder en række special-grill med unikke egenskaber, som kun forhandles i XL-BYG kæden.

 

Hygge med Webers elegante røgeovn Smokey Mountain Cooker.

 

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk