PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Friske naturfarver og pasteller til boligen i 2014

Farver påvirker i stor udstrækning vores humør. Lyse pastelfarver signalerer velvære og ro. Stærke, mættede farver udstråler kraft, energi og vovemod. Lyse farver får rummene i boligen til at virke større og mere åbne, hvorimod mørke farver understreger en stemning af hygge og intimitet.

Tendenser i indretningen lige nu

Ifølge eksperter fra det kendte malingfirma Sadolin vil to stærke farvetendenser påvirke boligindretningen i 2014. Mørke, mættede farver inspirereret af naturen, såsom havets blågønne nuancer, varm mulvarpegrå og jordens rødbrune toner dækker den ene skala. Den anden udgøres af lyse, næsten gennemsigtige pasteller i bløde beige, sarte grønlige og svage rosa toner.

Mønstrede tapeter

Eksperterne peger også på, at store farveflader i denne sæson kombineres med mønstrede eller strukturerede tapeter på hele vægge eller som enkelte, afgrænsede felter for at tilføre rummene dynamik og energi. Tapeter skaber på den måde et fantasifuldt og charmerende særpræg for dem, der ikke vil ligne alle andre. Det samme gør for eksempel et par fine bogkasser eller træhylder malet i forskellige farver, der matcher hinanden og boligens øvrige indretning.

Gratis farveprøver

Hvis din bolig trænger til at blive frisket op, er det en god idé at købe den maling, du skal bruge lige nu, hvor landets mange byggecentre holder udsalg. For eksempel kan du i ugerne 7-9 spare op til 50 % på udvalgte kvalitetsprodukter fra Sadolin i XL-BYG. Kædens mange forretninger har ansat faguddannede medarbejdere, der rådgiver i valg af maling og tilbehør, så du får både den rigtige maling og de pensler, malerruller eller afdækningstape, der passer til lige netop dit projekt. I XL-BYG forretningerne kan du også få lavet gratis farveprøver, så du ikke behøver at købe en hel spand maling, før du er sikker på dit farvevalg.
 
 
Sarte pasteller fra Sadolins 2014-farvepallette.

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk