PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Forskøn badeværelset med fleksibel byggeplade

Med de lette og robuste byggeplader fra WEDI er det nemt at shine badeværelset eller bryggerset op. Pladerne er specialudviklede til brug i vådrum og fås blandt andet med indbygget fald mod afløb.
Wedi-plader kan bruges helt traditionelt som beklædning på gulve og vægge, men er samtidig et meget anvendeligt materiale til møbler som reoler og skabe, der skal stå i badeværelse og bryggers.

Pladerne består af en kerne af hårdt, fast polystyrol-skum, der på begge sider af kernen har en overflade af glasfibervæv bestrøget med en særlig kunststofforstærket mørtel. Pladerne tåler fugt, de er varmeisolerende og vejer næsten intet. Det er let at save pladerne til med en håndsav, og de er endvidere nemme at slibe, så man effektivt kan kompensere for små ujævnheder i betongulvet eller den bagvedliggende mur. Pladerne, der er godkendt til brug i vådrum, dækkes efter opsætning nemt med en MK-godkendt vådrumssikring, som for eksempel fliser.

Et effektivt byggesystem

WEDI’s byggepladeprogram omfatter udover plader og lim desuden særlige skruer til væggene og særlige bøsninger til sikring af tæthed ved afløb.
Det anbefales at bruge 50 mm plader til gulvet. Pladerne kan enten monteres direkte på betongulv eller på strøer. WEDI-pladerne har derudover den store fordel, at de er særdeles velegnede til at ligge på gulve med gulvvarme.
 
Byggesystemet indeholder også en særlig plade i 10 mm tykkelse, som kan anvendes som "færdig" bund i brusekabinen. Pladen til brusekabinen findes i flere størrelser, og den har den helt særlige egenskab, at den har indbygget fald mod afløbet. Det er en stor fordel for gør-det-selv håndværkeren, som dermed ikke behøver at frygte vandskade på grund af forkert fald i kabinen.
 
XL-BYG forhandler WEDI-plader og tilbehør som armeringsbånd, klæber og tætningsmasse.
  
 
WEDI-pladerne er nemme at tilpasse
 
 
WEDI-pladerne fås med indbygget fald mod afløb

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk