PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Detailhandelens Fagprøvepris til XL-BYG elev

Dansk Erhverv har uddelt Detailhandelens Fagprøvepris, som går til den dygtigste elev i branchen. Andenpladsen gik i år til elev hos XL-BYG Hadsund Tømmerhandel og Byggecenter A/S.

Første byggemarkedselev

Louise Westergaard, tidligere elev hos XL-BYG Hadsund Tømmerhandel og Byggecenter A/S, er blevet tildelt en flot 2. præmie og kr. 20.000 for sin fagprøve ”Gør det selv – professionelt!”. Louise Westergaard er den første byggemarkedselev, som har modtaget én af de tre præmier under Detailhandlens Fagprøvepris. 

Louise Westergaard blev indstillet til fagprøveprisen af Handelsfagskolen i Odder for et projekt, der fokuserede på salg af produkter. Hun havde valgt at koncentrere sit projekt omkring Wagner malersprøjter, idet sprøjterne kræver en forholdsvis stor investering for kunden og derfor nødvendiggør en stærkt motiverende salgsindsats af sælgeren. Louise Wagner gennemførte i projektperioden en lokal markedsundersøgelse samt konkurrentanalyse, hun udviklede en selvstændig kampagne og gennemførte både produktpræsentation og markedsføring af produktet. I forløbet afholdt Louise Westergaard endvidere en velbesøgt demo-dag i påsken og efterfølgende et lige så velbesøgt aftensalgsarrangement. Salget af Wagner malersprøjter steg markant gennem Louise Westergaards professionelle indsats, der nu er blevet belønnet med 2. præmien. 

Louise Westergaard, som færdiggjorde sin uddannelse i sommer, er i dag ansat hos XL-BYG Øster Tørslev Tømmerhandel og Byggecenter. 

Fond bag Detailhandlens Fagprøvepris

Det er Dansk Principalforenings fond, der står for tildelingen af præmierne ved Detailhandelens Fagprøvepris. Fonden har nedsat en særlig priskomite, som forestår udvælgelsen af de tre dygtigste elever i detailbranchen.

Detailhandelen uddanner årligt ca. 5.000 elever målt på indgåede uddannelsesaftaler, og er dermed den branche, der i erhvervsuddannelsessystemet tegner sig for flest uddannelsesaftaler. Detailhandlen er således en betydningsfuld uddannelsesfaktor i Danmark. 

Præmiesummen er på i alt 60.000 kroner fordelt med kr. 25.000 til 1. præmien, kr. 20.000 til 2. præmien og kr. 15.000 til 3. præmien. Prisuddelingen blev afholdt af Dansk Erhverv den 3. oktober.
 

På billedet er Louise Westergaard flankeret af undervisningsminister Christine Antorini og formand ved Dansk Principalforening Henry S. Meyer.

VAR ARTIKLEN GOD?

0
0

DEL ARTIKLEN

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk